Haftanın Uygulaması – Game Booster 2018

Game Booster ile Kesintisiz Oyun Keyfi

Akıllı telefonlarınızda oyun oynarken bazı oyunlar, sisteminizin kaynaklarını ve donanımınızı fazlasıyla tüketebiliyor. Bundan dolayı da oyun içerisinde zaman zaman donma ve yavaşlamalara neden olabiliyor. Game Booster 2018, yüksek derece kaynak tüketen oyunların performansını iyileştirmek için sistem işlemlerini ve gereksiz uygulamaları kapatır ve sizlere kesintisiz oyun zevki sağlar.

Game Booster, telefonunuzda gereksiz çalışan görevleri ve uygulamaları sonlandırarak RAM’inizi temizliyor ve bu sayede telefonunuzda yüzde 30’lara varan bir performans artışı sağlayabiliyor. Sezgisel arayüzü sayesinde normal mod ve oyun modları arasında hızlı ve kolayca geçiş yapmanızı sağlar.

Yüksek RAM veya bellek sorununu tamamen çözebileceğiniz Game Booster 2018 uygulamasında arka planda çalışmaya devam etmesini istemediğiniz uygulamaların yanında çalışmasını istediğiniz uygulamaları da seçebiliyorsunuz. Hızlandırmak istediğiniz oyunu ya da uygulamayı seçtikten sonra otomatik olarak bellekte yer açılıyor.

Game Booster 2018

Oyunlarınızı Donmadan Oynayın

Game Booster, telefonunuzda çok daha keyifli bir oyun oynama deneyimini sahip olmak için sisteminizi optimize eder. Geliştirilmiş, basit ama bir o kadar da kuvvetli bir uygulamadır.

Uygulama, telefonunuzda etkileyici bir performans üretmesi için cihazınızı destekler. Özellikle gereksiz işlemleri ve uygulamarı geçici olarak durdurmaya ve gerekli ayarlamaları yapıp RAM’in temizlenmesi sayesinde sıkıntısız bir şekilde çalışmasını sağlar.

Uygulamanın Özellikleri

  • Cihazınız aşırı ısınıyor ve biraz soğumaya ihtiyacı varsa Space Cleaner ve Memory Cleaner ile aşırı ısınmaya sebep olan uygulamaları durdurabilir. CPU kullanımını azaltarak telefonunuzu soğutabilirsiniz.
  • RAM’inizi temizleyerek donmaların önüne geçebilirsiniz.
  • Kolay kullanımı sayesinde telefonunuzun hızını arttırmak veya temizlemek için tek bir dokunuş yeterli.
  • Otomatik sıcaklık algılama

Akıllı telefonlarınızda donmalar veya yavaşlamalar yaşamadan oyun oynama denemeyimine sahip olmak için Game Booster 2018’i Google Play Store‘dan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir