BlueStacks’in Sizin için Seçtiği 5 Mobil Oyun – Ağustos 2018

BlueStacks’in Sizin için Seçtiği Mobil Oyunlar

BlueStacks’in aylık olarak siz mobil oyuncular için seçtiği mobil oyunların Ağustos 2018 bölümündeyiz. 2018 yılının yarısından fazlasını geride bıraktık. Özellikle mart ayından sonra mobil oyun piyasası oldukça ateşlendi. PUBG Mobile’ın çıkış yapması ve ardından Fortnite Mobile’ın gelmesi bu duruma ulaştıran en güçlü etkenlerdi.

BlueStacks’de sizler için popüler ve sevilen 10 mobil oyunu listeledi. Şimdi isterseniz fazla uzatmadan ağustos ayının listesine geçelim.

BlueStacks oyun tavsiyeleri Garena Free Fire
BlueStacks oyun tavsiyeleri Garena Free Fire

Garena Free Fire

Listemizin ilk üyesi, yaklaşık 1 yıldır dünyayı kasıp kavuran Battle Royale furyasının mobil platformlardaki bir yansıması oluyor. Garena tarafından yayınlanan oyun, Android ve iOS platformlarında ve BlueStacks yardımı ile bilgisayarda da oynanabiliyor. Oyunun rakipleri karşında birçok farklı özelliği var.

Grafik tarafında rakiplerinden daha düşük bir seviyede olan Garena Free Fire, toplamda 49 kişiyle oynanıyor. Grafik tarafındaki düşüklük eksi bir nokta gibi görünse de, düşük performansa sahip cihazları olanlar için iyi bir tercih olabilir. Rakiplerine benzer olmayan haritaları ve karakterli ise hanesine artı puanlar yazdırıyor. Garena Free Fire’ı bilgisayarda oynamak için buraya tıklayabilirsiniz.

BlueStacks oyun tavsiyeleri Paramanya
BlueStacks oyun tavsiyeleri Paramanya

Paramanya

Netmarble tarafından yayınlanan Paramanya, oyuncularına eğlenceli bir masa oyunu dünyasını sunuyor. Monopoly’nin çekirdek mantığından yola çıkan Paramanya’da birçok farklı özellik sizleri bekliyor. Sürekli olarak güncellenen oyun, karakter ve kart geliştirme sistemi ile göz dolduruyor.

Bu tarz masa oyunlarını seviyorsanız kesinlikle denemeniz gereken bir oyun olan Paramanya, Türkiye’ye özel oyun içi içerikler ile yeni oyuncularını bekliyor. Paramanya’yı buraya tıklayarak bilgisayardan oynayabilirsiniz.

BlueStacks oyun tavsiyeleri Roblox
BlueStacks oyun tavsiyeleri Roblox

Roblox

Listemizin üçüncü üyesi bir RPG oyunu oluyor. Daha çok genç kitleyi hedefleyen bir oyun olan Roblox, oyuncuları kullanıcıların girebileceği çeşitli şekillerdeki blokların rengini ve boyutunu değiştirerek sanal dünyalarını yaratabilirler. Birçok platformda aktif olarak yer alan oyunu oyuncular severek oynuyorlar.

Oyuncuların yarattığı birbirinden farklı dünyalarda yer alarak bin bir türlü kişiliğe bürünebilirsin. Bu kişilikler bir ejderha, bir kasap veya bir kedi olabilir. Bu yüzden hayal gücünü serbest bırakmayı unutma! Buraya tıklayarak Roblox’u bilgisayarda oynayabilirsin.

BlueStacks oyun tavsiyeleri Clash Royale
BlueStacks oyun tavsiyeleri Clash Royale

Clash Royale

Sıra bir zamanlar mobil oyun piyasasına el koyan Clash of Clans’ın küçük kardeşi Clash Royale’e geldi. İlk olarak 2016’da piyasaya sürülen strateji oyunu, yine milyonlarca oyuncuyu bünyesinde toplamayı başardı. Oyunumuzda dünyanın her yerinden oyuncular ile birlikte karşı karşıya geliyoruz.

Karşı karşıya geldiğimizde ise birliklerimizi en stratejik şekilde kullanarak rakibimizin kulelerini al aşağı etmeye çalışıyoruz. Klanlara katılarak toplu savaşlara katılabilirsiniz ve çeşitli sandıkları açabilirsiniz. Clash Royale’i bilgisayarda oynamak için buraya tıklayabilirsiniz.

BlueStacks oyun tavsiyeleri PUBG Mobile
BlueStacks oyun tavsiyeleri PUBG Mobile

PUBG Mobile

Listemizde PUBG Mobile olmazsa olmazdı! Mart 2018’den beri listeleri altüst eden oyun, genellikle her listemizde kendine yer buluyor. Mobil platformlara uyarlanan oyun öyle sevildi ki BlueStacks gibi emulatörleri kullanarak bilgisayarlarında oynamaya devam ediyorlar. En son gelen 0.7.0 güncellemesi ile iyice değişen oyun popülaritesini arttırmaya ve korumaya devam ediyor.

Birçok platform için çıkartılan oyunu bilgisayar üzerinden oynamak için buraya tıklayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir