Hadi Joker Kodu ve İpucu 12 Haziran 2019

Dün Turna sponsorluğunda paylaşılan joker kodundan sonra hadi oynayanlar bugün için joker kodunu aramaya koyuldular.Peki bugünün hadi joker kodu ve ipucu sorunun cevabı nedir? Sözü fazla uzatmadan hemen aşağıdan joker kodu ve ipucu sorusu ile cevabına bakabilirsiniz.

Hadi İpucu Sorusu ve Cevabı

12:30 hadi İpucu:

Türkiye’nin turizm cenneti olarak sayılan Antalya’da bulunan Titreyen Göl ile ilgili sevgili hadiciler. 3000 metrekarelik bir alana sahip bu göl, en çok gezilen turistik yerlerden birisidir.🛶Peki sizce Titreyen Göl Antalya’nın hangi ilçesinde?🧐

Cevap: MANAVGAT👈

20:30 hadi İpucu:

Diğer ipucu sorusu henüz yayınlanmadı yayınlandığı an buradan takip edebilirsiniz. Aşağıda Joker kodu ile ilgili detaylara bakabilirsiniz. Joker kodlarının belli bir limiti olduğundan hızlı davranmanız gerekiyor. hadi ipucu sorusu ve cevabı yayınlandığı an burada olacak.

Hadi Joker Kodu 12 Haziran

Bugünün joker kodu henüz yayınlanmadı…

hadi Bilgi Yarışması Hakkında

hadi canlı bilgi yarışması yaklaşık 2 yıldır gerçek para ödülü dağıtan Türkiye’nin en çok indirilen uygulamalarından biridir. Çeşitli formatlarda olan bilgi yarışmasında genel olarak sorulan 12 soruya doğru cevap verilerek belirtilen ödülü kazananlar arasında paylaştırılması diyebiliriz. Fakat dediğimiz gibi farklı formatları da mevcut örneğin hadi 100 konsepti ile sorulan sorular 100 yarışma kalana kadar devam ediyor. 100 yarışmacı kaldıktan sonra ödül kalanlar arasında paylaştırılıyor. Buda kazanılan ödül miktarının 100’lerce liranın üstüne çıkmasını sağlıyor. Zor hadi konsepti ile 20.000 TL’lik ödülü tek bir kişi kazandı. Çeşitli konseptler ve para ödülleriyle hadi uygulaması Türkiye’nin gerçek para ödülü dağıtan en büyük uygulaması.

Peki Ödemeler Nasıl Yapılıyor?

Yarışmalardan kazandığınız ödül birikerek hesabınızda toplanıyor. Kazandığınız miktar 50 TL’yi geçmesi durumunda belirttiğiniz iban numarasına paranız yatırılıyor. Banka gözetmeksizin hesap ayarları kısmından iban numaranızı girebilirsiniz. Genelde 50 TL limitini aşan kullanıcıların ödemeleri 2 iş günü içerisinde hesaplarına gönderiliyor.

Müge Boz ve Merve Toy’un eşsiz sunumu ile hadi bilgi yarışması genel olarak 12:30 ve 20:30’da iki farklı bilgi yarışmasıyla sizlerle. Tabi bu saatler dışında ekstra hadi canlı bilgi yarışmaları da düzenleniyor.

Peki Nasıl İndirebilirim?

Akıllı cihazlar üzerinden katılabileceğiniz canlı bilgi yarışması uygulamasına App Store ve Play Store üzerinden hadi yazarak ulaşabilir ya da aşağıda belirteceğim linkleri kullanarak uygulamayı telefon ya da tabletlerinize indirebilirsiniz.

App Store İndirme Linki: İndir

Play Store İndirme Linki: İndir

Mobidictum üzerinden bundan sonra hadi joker kodları ve ipuçlarını sürekli takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir