GameX 2018’de Bizleri Ne Bekliyor?

GameX 2018

Binlerce gencin ziyaret ederek yeni çıkan oyunları denediği, en kapsamlı dijital oyun fuarlarından olan GameX’e sayılı günler kaldı. Gençlerin, espor takımları, ünlü youtuber ve streamerlarla buluştuğu, cosplay yarışmaları ve espor turnuvalarını izleyerek eğlenceli vakit geçirdiği GameX Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı bu yıl 6-9 Eylül tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi‘nde gerçekleşecek.

2 Kat GameX 2 Kat Eğlence!

GameX 2018

Bu yıl oyun severleri on üçüncü kez buluşturan GameX’te her sene devam eden eğlenceli etkinlikler bu sene de hız kesmeden devam edecek. Bu sene GameX alanı geçen sene olan alandan 2 kat daha fazla büyütülüp ziyaretçilere daha eğlenceli bir GameX ortamı oluşturuluyor. Espor turnuvaları, Cosplay yarışmaları ve ünlü YouTuberlar ile Streamerlar her zaman olduğu gibi bu yıl da fuar alanında olacaklar.

Fuarda görsel şovlar ile birlikte PC ve Konsol oyunlarını deneyebilir, profesyonel espor takımlarının oyuncularıyla, ünlü youtuber ve streamerlar ile tanışabilirsiniz. Birçok farklı cosplayın katıldığı yarışmaları izleyebilir ve sayısız ödül ile hediye ürünler kazanabilirsiniz. Geçen sene olduğu gibi bu sene de birbirinden farklı drone yarışları ve robot savaşları canlı izlenebilecek. Ayrıyetten fuarda seminerler, paneller ve atölye çalışmaları da yer almakta.

Geçen Sene GameX’te Neler Yaşandı?

GameX 2018
GameX 2018

2017 yılında dijital eğlence ve oyun sektörünün önemli markalarını Türkiye’de buluşturdu. GameX’i fuarın gerçekleştiği dört gün boyunca 150 binden fazla kişi ziyaret etti. Maximum Kart Ana SponsorluğundaMaximum Eğlence” temasıyla gerçekleştirilen fuarda muhteşem şovlar ve dünya çapındaki online oyun turnuvalarıyla eğlenceli ve heyecanlı anlar yaşattı.

Ana Sponsor olan İş Bankası Maximum Kart standının açılışının hemen ardından taraftar buluşmaları, röportajlar ve önemli isimlerle canlı yayınlar düzenlendi ve ziyaretçiler oldukça iyi vakit geçirdi.

Her sene bir önceki fuarın üstüne koyarak iyi işler yapan Gamex bu sene de beklentiler büyük ve İş Bankası Maximum Kart’ın Ana Sponsorluğunu arkasına alarak daha da iyi işler ortaya çıkartması bekleniyor.

Uzun kuyruklarda sıra beklememek için biletinizi erkenden almanızı öneriyoruz. Bunun için biletino.com adresini ziyaret ederek biletinizi hızlı bir şekilde alabilirsiniz. GameX’te görüşmek üzere!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir