Yeni Oddworld Oyunu iOS ve Android İçin Çıktı!

Oddworld Inhabitants, iOS ve Android platformları için yeni bir Oddworld oyununu daha kullanıcıların ilgisine sundu. İşte, Oddworld: New ‘n’ Tasty hakkında detaylar.

oddworld

iOS ve Android için Oddworld: New ‘n’ Tasty!

Mobil cihazlar için sunulan ilk oyunun üzerinden 3 yıl geçmesinin ardından gelen yeni oyun, aslında 2014 yılında PC ve oyun konsolları için aynı adla çıkan oyunun mobile aktarılmış hali. Hiçbir uygulama içi satın almanın olmadığının altı çizilen oyunun fiyatı ise mobil için bir hayli yüksek.  7.99 dolar (Yaklaşık 28 TL) fiyata sahip oyunun NVIDIA Shield desteğine de sahip olduğunu belirtelim.

2.5 boyutlu bulmaca temalı bir platform oyunu olan Oddworld: New ‘n’ Tasty ‘nin mobil oyuncular için  eksiksiz bir konsol deneyimi sağlayacağına dikkat çekiliyor. Oyuncular ister Bluetooth oyun kumandası desteğinden ve isterlerse ekran kontrollerinden faydalanabilecek.

Grafiklerle ilgili seçenekler de kullanıcı yönetimine bırakılmış durumda.  Efektleri kapatma ya da render çözünürlüğünü değiştirme gibi seçenekler ile kullandığınız cihazın gücüne ya da zevkinize göre grafik ayarlarmalarını yönetebileceksiniz. 

Seriyi ilk kez oynayacaklarda unutulmamış. Oyunun içine yeni bir açılır öğretici sistemi de eklenmiş. Böylece seriye ait bir oyunu ilk kez oynayacaklar kolayca adapte olabilecekler.

Oyunu iOS için buradan, Android için buradan satın alabilirsiniz.

Aşağıda ki oynatıcıdan oyunun tanıtım videosuna ulaşabilirsiniz. Mobidictum’u sosyal medyada, FacebookTwitter, ve Youtube üzerinden takip etmeyi unutmayınız. 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir