Yeni Çıkan Ücretsiz Mobil Oyunlar #1

yeni çıkan ücretsiz mobil oyunlar

Son Zamanlarda Çıkan Ücretsiz En Yeni Mobil Oyunlar

Türkiye’nin en yeni mobil haberlerini yapan ve sektöründe en büyük olan Mobidictum olarak oyun haberleride devam etmekteyiz. Bugün sizlere yeni çıkan mobil oyunlar başlığı altında birkaç oyun önerisi yapacağız.

Mobil oyunlar son zamanlarda PC oyunlarından bile daha çok rağbet görmeye başladı. Fakat zaman zaman oyuncular mevcut oyunlarından sıkılıp farklı türde mobil oyunları aramaktalar. Sizlerin bu zahmete girmeden seveceğinizi düşündüğümüz yeni çıkan mobil oyunları sizlere aktarıyoruz. İşte karşınızda yeni çıkan ücretsiz mobil oyunlar!

WorldBuilding
WorldBuilding

1- Worldbuilding

Minecraft tarzı oyun arıyorsanız tam da size göre! Ücretsiz mobil oyun Worldbuilding‘te sizler birer zanaatkarsınız. Bu geniş dünyada da birer madenciye dönüşeceksiniz. Göreviniz ise kaynakları toplamak, kendinize bir ev inşa etmek, dünyayı keşfetmek ve devamlı gelişerek büyümek. Worldbuilding’te her şeyi inşa edebilirsiniz ve hayatta kalmak için ne gerekiyorsa yapmalısınız.

Oyunda singleplayer olarak oynayabildiğiniz gibi multiplayer olarak arkadaşlarınızla da oynayıp zevkli vakitler geçirebilirsiniz. RPG türünü seviyorsanız ve de Minecraft tarzı bir oyun istiyorsanız aradığınız tam da bu olacaktır. Çünkü bu evrende sınır yok ve tamamen ücretsiz!

Big Bang Evolution
Big Bang Evolution

2- Big Bang Evolution

Atom bombalarını dünyadaki en kötü silah mı sanıyorsunuz? Yanılıyorsunuz. Big Bang Evolution‘da en basit patlayıcıların bile teknolojik olarak gelişiminin imkansız olduğunu düşündüğün silahlara nasıl dönüştüğünü görmeye hazır olun. Bu evrenin kontrolü tamamen sizde, bu yüzden seçimlerinizi akıllıca yapmalısınız.

3- Laser Punk

Sinir bozucu zor bir oyun arıyorsanız Laser Punk sizleri hazır bir şekilde bekliyor. Oyunda tek yapmanız gereken aksiyon dolu dakikalar boyunca blokları lazerlerle keserek seviyeleri geçmek. Seviyelerin bazıları ne kadar rahat bir şekilde geçilebilir olsa da unutmayın ki bu oyunu oynarken hem dikkatli olmalısınız hem de reflekslerinizi iyi bir şekilde kullanmalısınız.

Tüm seviyeleri geçebilmek için blokları lazerlerle kesin ve hedeflenen blok sayısını tutturun. Bu ücretsiz mobil oyunu oynamak için tek yapmanız gereken oyunu indirip bir an önce oynamaya başlamak. İlk seviyeler her ne kadar kolay gibi dursa da ilerleyen seviyeler sizleri oldukça zorlayacak. Ayrıca Laser Punk’ı indirerek Oyun Portal ekibine destekte bulunabilirsiniz.

4- World Wild

World Wild oyunu, dünyanın çeşitli harikalarını keşfetmenizi sağlarken aynı zamanda kelime dağarcığınızı tek ederek mücadeleci ruhunuzu da gün ışığına çıkarıyor. Oyunda kelimeleri buldukça vahşi doğadaki yolculuğunuz devam edecek ama bu yolculuk her zaman kolay olmayacak. Giderek zorlaşan bölümler ile kendinizi test etmeye hazır olun. Kelimeleri parmağınızı kaldırmadan bulmacaya yerleştirin ve bölümleri tamamlayın.

Cargo Simulator 2019: Türkiye
Cargo Simulator 2019: Türkiye

5- Cargo Simulator 2019: Türkiye

Cargo Simulator 2019: Türkiye oyunu ile gerçek Türkiye haritası üzerinden tüm şehirleri içeren ve ölçeklenmiş yollar kullanılarak hazırlanan ilk Türk tır simülasyon oyunudur.

Cargo Simulator 2019: Türkiye ile uçsuz bucaksız haritada birçok çeşitli yüki çekiciler ile taşıma deneyimi yaşayacaksınız. Yapacağınız her teslimat ile bütçeniz artacak ve bu sayede yeni çekicilere sahip de olabilirsiniz. Ankara’da başlayacağınız macerada Edirne’den Iğdır’a, Hatay’dan Sinop’a kadar Türkiye’nin tüm şehirlerinde taşımacılık yapabileceksiniz.

Flaming Core
Flaming Core

6- Flaming Core

Yeni çıkan mobil oyunlar arasında bir de Flaming Core bulunuyor. Oyunda tüm arkadaşların saldırıya uğradı ve şimdi sıra sizde. Oyundaki her şeyin tek bir görevi var o da sizi yok etmek. Flaming Core dünyasında düşmanları yenmek ve sona ulaşmak için çekirdeğinizi kontrol edin ve dünyayı kurtarmanın tek yolu olarak düzeni tekrar sağlayın. Çekirdeğiniz ile düşmanlarınıza çarparak onları yok edin ama sizlere gönderdikleri atışlardan kaçının ve tehlikelerden korunun. Gitmek istediğiniz yön için parmağınızı o yöne doğru sürüklemeniz yeterlidir. Flaming Core’u ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

Tasty Town
Tasty Town

7- Tasty Town

Tek bir oyunda dünyanın tüm lezzetlerini tatmak ister misin? Tasty Town‘da bu mümkün!

Tasty Town’da çiftliğinde taze ürünler yetiştirip restoranına taşı ve burada da uluslararası şeflerin mutfaktaki hünerlerini konuşturup onları müşteriler için enfes yemeklere dönüştürsün. Gurme müşterilerin burgerden pizzaya, suşiden pastaya kadar her şeyi sipariş edebilir. Bu yüzden her an her şeyi yapmaya hazır ol.

Farklı ülkelerden ve mutfaklardan şefleri topla, akademide seviyelerini yükselt ve lezzetli yemekler yapın. Şefler kulübünde diğer oyuncularla güçlerini birleştir. Oyun içerisinde birçok arkadaş edinip piyasanın en iyisi olabilirsin. Ancak tüm mesele yemekler olmayacak. Restoranınızın dekorasyonunu da oldukça şık bir şekilde tasarlayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir