Women In Games Türkiye Büyük Buluşması

Türkiye oyun sektörüne ilgi duyan kadınlar bu fırsatı kaçırmasın!

Türkiye’nin ilk Oyun Yapımcıları & Geliştiricileri Derneği OYUNDER, bünyesinde Women in Games Türkiye‘yi kuruluşuna öncülük ederek Türkiye’nin başarılı oyun şirketlerinin kadın profesyonellerini ve bu sektörde yer almayı hedefleyen kadın girişimcileri bir araya getiriyor.

Women in Games Türkiye‘nin hedefi kadınların oyun sektöründe izleyici olarak değil yenilikçi ve yaratıcı fikirleriyle üretici olarak yer almasını sağlamaktır.

İlki 17 Aralık 2015 tarihinde Gamex Fuarında gerçekleştirilen Women In Games buluşması sonrasında 2 yıl boyunca 30’a yakın üniversitede ücretsiz eğitimler, seminerler düzenlendi ve sektörde yer almak isteyen yüzlerce kadına ulaşıldı.

Paylaşmak, ilham olmak, üretmek için sizleri de arasında görmek isteyen Women In Games Türkiye oluşumu 17 Ocak 2018 ‘de büyük bir buluşma etkinliği düzenleyecek. 

İki bölüm halinde gerçekleşecek etkinlikte öncelikle başvuru yapan ve seçilen 20 kadın sektörün öncü şirketlerinde çalışan profesyonellerden ve girişimcilerden oyun dünyasını 360 derece tanıyacakları bir brifing alacaklar. Eğitime seçilenlere 12 Ocak günü bilgilendirme maili gönderilecek ve 6 ay boyunca Oyunder uzmanlarından mentörlük ve çeşitli proje desteleri alacaklar. 

Etkinliğin ikinci kısmında ise Türkiye oyun sektörünü buluşturacak bir networking partyde ise daha önce bir oyun geliştirmiş ya da oyun geliştirme projesinde yer almış kadınlar oyunlarını ve yaptıkları işleri sektör profesyonelleri ve basına tanıtacaklar.

Eğer sizde Türkiye oyun sektörünün bir parçası olmak istiyorsanız [email protected]’a mail atarak isim, soyad, yaş, tel, üniversite/meslek bilgilerini iletmeli ve  bu eğitime neden katılmak istediğinizi maximum 200 kelime ile belirtmelisiniz.

Tabii öncesinde , Eventbrite üzerinden  etkinliğe kayıt yaptırmanız gerekiyor. Kayıt için tıklayınız.

Oyunder’i sosyal medyada Facebook, Twitter ve Instagram üzerinden de takip edebilirsiniz. Women In Games Türkiye ‘nin bir parçası olmak için lütfen tıklayınız.

Bizi de  Facebook ve Twitter gibi sosyal medya hesaplarımız üzerinden takip etmeyi, haber ve gönderilerimizi beğenerek ve paylaşarak destek vermeyi ihmal etmeyin lütfen. Eğer sizde mobil oyun ve uygulama geliştiriyorsanız tanıtım ve reklam optimizasyonu gibi konularda destek almak için bizimle iletişime geçin. 

 

 

 
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir