WhatsApp Sesli Mesaj Özelliğini Kolaylaştırıyor

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından WhatsApp sesli mesaj özelliği üzerinde minik ama etkili değişikliklere gitmeye hazırlanıyor. Edinilen bilgilere göre, daha öncesinde konuşma esnasında konuşmanın sağ alt kısmında yer alan mikrofon simgesien basılı tutarak sesli mesajlarını kaydedebilen kullanıcılar, artık ekrana basılı tutmadan bu işlemi yapacaklar.

Sadece bir dokunma ile mikrofon özelliğini başlatan ve o andan itibaren ses kaydı alacak olan sesli mesaj özelliği, ikinci dokunmayla da ses kaydını tamamlayacak. Böylece ekrana basılı tutarak yapılan sesli mesaj gönderimi daha kolay bir hal alacak diyebiliriz. Bunun da sesli mesaj gönderimini daha da yaygınlaştırıcağını düşünülüyor.

Basıp Çıkmak Yok

İlk dokunma ile çalışan ve sonraki dokunma ile ses kaydını sonlandıran bu yöntemin açıkları da gündemde bulunuyor. Mikrofon düğmesine bastıktan sonra konuşmadan çıkılması, yazı yazılması; kısacası herhangi bir işlem yapılması durumunda WhatsApp sesli mesaj gönderimini iptal edecek. Bu da oluşabilecek sorunların önüne geçecek gibi görünüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir