Vodafone’dan İnternet Hediyeli Mobil Oyun : İnternet Avcıları

Vodafone ‘dan Pokemon GO benzeri mobil oyun İnternet Avcıları

Vodafone’un yayınladığı İnternet Avcıları ismindeki oyun ile bit avına çıkıp internet kazanabiliyor ve iPhone 7 Plus çekilişine katılabiliyoruz. Android ve iOS cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Vodafone, arttırılmış gerçeklik tabanlı ve Pokemon GO’yu andıran İnternet Avcıları isimli bir mobil oyun yayınladı. İnternet avcıları oyunu sayesinde ücretsiz ve indirimli internet paketi alabilir, uzun bir uğraşın sonucunda da iPhone 7 Plus kazanabilirsiniz.

Sadece Vodafone Freezone’lu üyelerin oynayabildiği oyunda ava çıkıp bit avlıyoruz. Yakalanan bitler bakiyeye ekleniyor ve uygulamanın mağazasından hediye seçimi yapılabiliyor.

Oyunda, Pokemon GO’ya benzer şekilde konum bilgisi ve arttırılmış gerçeklik teknolojisinin harmanlandığı bir oynanışa yer verilmiş. Bulunduğumuz konumdaki bitler, kameraya yardımıyla ekrana yansıtılıyor ve ekrandaki bitlere dokunarak bitleri yakalamış oluyoruz. Daha fazla bit avlayabilmek için farklı bir konuma ilerlemek gerekiyor. Yakın bitleri harita üzerinde görüntüleyebiliyoruz.

 

1 GB İnternet ve iPhone 7 Plus Çekilişi Gibi Hediyeler Var

Bir avda yaklaşık 30-40 bit avlanabiliyor. Bit avı için üst sınır bulunmuyor. Sürekli farklı konumlarda deneyerek daha fazla bit avlayabilirsiniz. Şuan uygulama mağazasına baktığımızda 300 bit karşılığında1 saat geçerli 1 GB internet ve 1200 bit karşılığında 1 gün geçerli 1 GB internet öne çıkıyor. Uygulama içerisinde harcadıklarınız da dahil olmak üzere toplam 30 bin adet bit elde ettiğiniz zaman iPhone 7 Plus 128 GB modeli için çekilişe katılabiliyorsunuz. Çekiliş sonucunda 5 kişi kazanacak.

 

Operatörler kullanıcılarına ücretsiz internet ve çeşitli promosyonlar sunmak için farklı yöntemler deniyor. Vodafone İnternet Avcıları oyunu bu denemelerden birisi. Oyunun Android sürümünü buradaniOS sürümünü de buradan indirebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir