Vainglory Ücretsiz Kahraman Döngüsü 13 Haziran

Ücretsiz Kahraman Döngüsü Hakkında

Vainglory’de ücretsiz kahraman döngüsü her hafta Basit Eğlence maçları ve Sıralamalı maçlarda istediğiniz kadar oynayabilmek için altı tane kahramanın kilidini açar. Bu ICE ve Glory kullanarak kahramanlarınızı satın almadan önce onların size uygun olup olmadığını denemeniz için fırsat sağlamaktadır.

Malene (Koridor/Büyücü)

Malene form değiştirme nihai yeteneği olan Büyülü Dönüşüm’ü seviye 1’de hemen kullanabilen bir arka hat büyücüsüdür. Işık ile gölge formları arasında geçiş yapmak ve düşman kahramanlara muazzam kristal hasarı uygulamak amacıyla yetenekleri art arda kullanmak için Büyülü Dönüşüm’ü değiştirin.

Phinn (Kaptan)

Phinn savaşı kendine çeken durdurulamaz bir tanktır. Savaşta geri adım atmayan diğer kahramanlarla harika bir çift olur. Phinn savunma ve yarar öğeleriyle en güçlü halini alır ve büyük miktarda hasarı kendi üzerine alarak takım arkadaşlarını onlar hasar saçarken korur.

Rona (Ormancı)

Rona, savaşa girmeye her zaman hazır olan ölümcül bir çılgındır. Yakın dövüşte iyi dayanır, karşısına çıkıp savaşanlara büyük hasar verir Rona en iyi ormanda oynanır, koruyuculara iyi bir eş olur, hem kristal hem de silah inşalarında verimlidir.

Catherine (Kaptan)

Takım savaşlarına ve çetelere en güvenilir sersemletme ve bozma yeteneklerini Catherine getirir. Öldürülmesi zordur ve kovalamada üstüne yoktur. Ölümleri garantiler ve dövüşleri kaybedilmekten döndürür. Catherine zararı emer ve ortaya çıkar çıkmaz korku salar. En iyi olduğu şey orman ve yol arasında gezinmektir.

Alpha (Ormancı)

Alpha hedeflerini merhametsiz bir kesinlikle avlar ve işlerini bitirir. Artık ölümlülük kurallarına bağlı değildir, savaşa temkinsizce atılır. Alpha ormanda iyi performans sergiler ve hedeflerini silah ya da kristalle indirebilir.

Ozo (Ormancı)

Bir karnaval maymunu asla tehlike ve korku gibi gülünç şeylerin kendisini eğlenceli vakitten alıkoymasına izin vermez. Ozo karmakarışık kavgalara direk girer, kafalarda zıplar ve jilet keskinliğindeki halkasıyla alan etkili büyük hasar verir. Ozo’yu savaşta tutabilmek için biraz savunma inşa et ve hasarını maksimuma çıkarmak için yakın düşman kombinasyonları ara.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir