Vainglory’de Sesli İletişimler Yakında

Vainglory’e Sesli İletişim Yakında Geliyor!

Bazen takım arkadaşlarınıza en çok söylemeniz gereken şeyleri aktarmak için oyun içi pinglerden fazlasına ihtiyaç duyarsınız. Bu yüzden yakında takım arkadaşlarınızda doğrudan oyun içinden konuşabilme şansınız olacak. Vainglory’nin oyun içi sesli sohbeti Güncelleme 3.4’ten itibaren yazın başlangıcıyla birlikte herkes için mevcut olacak.

Oyun içi sesli sohbet, biz bu özelliği geniş çıkışı için iyileştirip tamamlarken 3.3’te küçük bir oyuncu grubu için mevcut olacak. Sesli Sohbet, Erken Erişim sırasında en az bir destekçi bulunduran her boyuttaki parti için mevcut olacak. Parti liderleri, parti ekranının davet bölümünde Altın Destekçi Rozetli destekçileri tanıyabilecek.

Sesli Sohbetin Geleceğini Şekillendirmeye Katkıda Bulunun

Destekçilere Erken Erişim vermek sesli sohbet küresel olarak açılmadan önce altyapısını ve arayüzünü değerlendirmeyi sağlayacak. Bu takımın gerçekleştirmek için çabaladığı bir özellik ve olası oyun değiştirici avantajları konusunda heyecanlıyız, ancak kitlelere sunulmadan önce her türlü sorunu gidermek istiyoruz.

Oyun içi iletişimi gerçek anlamda bir sonraki seviyeye taşıyabilecek bu yeni özelliği tamamen şekillendirmek için pozitif veya negatif geri bildirimlerinizi bekliyoruz. Yardımlarımızla, sesli sohbeti birlikte mükemmelleştirilip sağlam bir Yaz sezonu başlangıcında herkesin tadını çıkarabilmesi için tamamlanmış hale gelmesini garantilenebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir