Twitter 140 Karakter Sınırına Çözüm Olacak Bir Özelliği Test Ediyor

twitter 140 karakter

twitter güncellemesi

Twitter kullanıcılarının uzun süredir 140 karakter sınırlandırması üzerine olumlu ve olumsuz yorumlarını görüyorduk. Şüphesiz ki bunun farkında olan Twitter ekibi de yeni bir özelliği test etmeye başladı. 140 karakter sınırı kalkmayacak belki ama 140 karakterden uzun tweet’leriniz için kolaylık sağlanacak gibi görünüyor.

Bilindiği üzere Twitter kullanıcılarını uzun bir konudan bahsetmek istediklerinde tweet’lerini “flood” ya da “zincir” adı verilen şekilde, arka arkaya atıyorlardı. Birçok hikayenin ve bilgi paylaşımını bu şekilde yapan Twitter kullanıcıları için Twitter yönetiminden kolaylık olabilecek bir uygulama gelecek diyebiliriz.

Otomatik Flood

Twitter 140 karakterden uzun yazıları arka arkaya atarak bu sorunun üstesinden gelen kullanıcıları için otomatik flood tadında bir özelliği test aşamasına getirdi. Öyle ki 140 karakterden uzun tweet’leriniz bu sistem ile kendiliğinden bölünecek ve numaralandırılarak. Şimdilerde test aşamasında olduğu görülen bu sistemin, ilerleyen dönemde daha genişletilmiş ve haliyle geliştirilmiş şekliyle Twitter meraklılarının karşısına çıkması bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir