Türkiye’nin İlk Kadın PUBG Takımı Kuruldu

Türkiye’nin İlk Kadın PUBG Espor Takımı Kuruldu!

PUBG için OyunHizmetleri Espor Kulübü, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, Türkiye’nin ilk kadın espor takımının kurulduğunu açıkladı.

Son dönemlerde MOBA piyasasının hakimiyetini eline aldı. Battle Royale türü oyunların Fortnite ile birlikte önderliğini yapan PUBG’ye Türkiye’de de büyük ilgi veriliyor. Her yaştan oyuncunun ilgi gösterdiği oyun için artık bir Kadın Espor takımı da mevcut.

Yapılan paylaşımda “Türkiye’nin İlk Profesyonel Kadın PUBG takımı karşısınızda!” başlığı altında takımda yer alan oyuncular açıklandı.

İlginizi Çekebilir: BlueStacks’in Sizin için Seçtiği 5 Mobil Oyun

Yukarıdan da belirtildiği gibi ekibin kaptanlığını üstlenen Ayşenur “Gigiiii” Doğan, takımın OyunHizmetleri ile anlaşma sürecinin nasıl gerçekleştiğine değinerek şunları söyledi:

“Uzun süredir aklımızda olan bir fikirdi. TGL zamanında belli başlı takım kuruculardan teklif gelmişti. hangi takım ile anlaşabiliriz , nasıl yaparız diye düşünürken başka bir teklif geldi. Konuşmak için gittiğimizde ise her şeyin istediğimiz şekilde, bizim yapmak istediğimiz asıl işe odaklı olduğunu görünce yapabiliriz diye bir karar alıp devamını getirdik. Yakın zamanda Başarılı olacağımıza inanıyorum. Destekleriniz için teşekkürler.”

Kadın Espor takımımıza şimdiden başarılar diliyoruz. Yeni dönemde umarız ki büyük başarılara imza atarlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir