Captain Tsubasa: Dream Team

Captain Tsubasa: Dream Team daha çok futbol menajerliği üzerine kurulmuş bir mobil oyun. Oyun içerisinde yer alan her karakterin farklı bir tekniği ve vuruş tarzı mevcut. Oyuncularınız maç ve antreman yaptıkça gelişiyorlar.  Burada da iş menajere yani size düşüyor.

Bir türlü yere düşmeyen topları ve koşmakla bitmeyen futbol sahaları ile bir neslin gönlünde taht kuran Captain Tsubasa serisi, mobil dünyada da fırtınalar estirmeye devam ediyor. Klab Games tarafından geliştirilen oyun kısa sürede 5 milyondan fazla indirmeye imza attı.

Captain Tsubasa: Dream Team neler sunuyor?

Captain Tsubasa: Dream Team adındaki yeni oyun daha çok menajerlik ağırlıklı olarak hazırlanmış. Kuş bakışı oyun yönetilirken efsane ikili mücadeleler, goller ve kurtarışlar için kamera saha içerisine de iniyor.

Koç Roberto’nun Brezilya’ya götüreceğine söz vermesine rağmen Tsubasa’yı terk etmesinden iki yıl sonrasında başlayan oyunun hikayesi, buradan sonra kontrolü kullanıcıya bırakıyor. Antrenman, oyuncuların yetenekleri, transferler gibi pek çok unsur ile rüya takım oluşturmaya çalışıyorsunuz. Serinin Hyuga gibi pek çok efsane futbolcusunu da transfer edebiliyorsunuz.

Hikaye modu ile Tsubasa’nın hayatını yaşarken aynı zamanda diğer oyuncularla bir takım içerisinde veya karşı karşıya da oynayabiliyorsunuz. Sürekli gerçekleştirilen turnuva etkinlikleri ile de hem takımınızı deniyor hem de para kazanıyorsunuz.

Transferlerin oldukça pahalı olduğunu belirtmemiz gerekiyor. Ya sürekli maç kazanmak ya da parayla oyun içi para birimi satın almak zorundasınız. Ayrıca Japon oyunculara yönelik dizayn edilmiş arayüz nedeniyle oyun menüsüne alışmak bir hayli zaman alıyor. İsterseniz otomatik ilerlemeyi seçerek kendinizi fazla yormadan süreci izleyebilirsiniz ancak oyun keyfinize limon sıkacağı kesin.   

Oyunun geliştiricisi Klab Games klasik menajerlik oyunlarından alışık olduğumuz pek çok detayı Tsubasa için kullanmış. Örneğin oyuncularını geliştirmek için Roberto’nun Diz Üstü bilgisayarında ki dataları kullanabilir veya oyuncular ile bire bir ilgilenebilirsiniz.  Transfer sezonu süresince kaliteli oyuncuları nispeten uygun fiyata ikna etmeniz mümkün olabilir.

Oyunun senaryo modunda ki yapay zekası ilk başta oldukça kolay gelecek ancak siz seviye atladıkça yapay zeka zorlaşacak ve bir süre sonra size denk hale gelecek. Senaryo Mod üzerinde ustalaştıkça , Online Mod ve Hikaye Mod ‘larına geçiş yapmanız ve hazır bir şekilde rakiplerinize karşı klübe de ki yerinizi almanızı tavsiye ederiz.

Tsubasa hayranları için nostaljik bir oyun deneyimi sunan Captain Tsubasa: Dream Team oyununa iOS platformu için App Store üzerinden ve Android platformu için Google Play Store üzerinden sahip olabilirsiniz. 
 
Daha fazla haber, oyun tanıtımı ve inceleme için bizi Facebook ve Twitter gibi sosyal medya hesaplarımız üzerinden takip etmeyi unutmayın! Bizlere destek olmak için haberlerimizi sosyal medya hesaplarınız üzerinden paylaşmanız dileğiyle.
 
Oyunun tanıtım videosuna aşağıda ki oynatıcıdan erişebilirsiniz.  Keyifli oyunlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir