Tony Hawk’s Skate Jam Android’e Geliyor

tony hawk’s skate jam

Tony Hawk’s Skate Jam, efsanevi bir kaykay oyunu serisinin mobil oyunu. 2000’li yılların başında Activision firması tarafından Tony Hawk’s Pro Skater adı ile Playstation için piyasaya sürülen oyun, adını efsanevi kaykaycı Tony Hawk’tan (50) alıyor. Yıllar içinde sayısız platform için farklı oyunları çıkan seri, kayak tutkunlarının vazgeçilmez oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Tony Hawk’s Skate Jam iOS Platformu

Mobil oyun sektörünün büyümesi ile birlikte Tony Hawk’s serisi geçtiğimiz yıl App Store’de mobil spor oyunları kategorisinde yerini almıştı. Tony Hawk’s Skate Jam adını taşıyan mobil kayak oyunu serinin tutkunlarının yüzünü güldürmüş ve kullanıcılardan tarafından oldukça beğenilmişti. Eski oyunlarda da yer alan Kariyer modu, mobil oyunda da yer alıyor. Bunun dışında Turnuva Modu ve Tony Hawk olarak oynayabileceğiniz ve özel hareketler sergileyebileceğiniz bir mod bulunan oyun, farklı tarzda sürüş stillerini geliştirip, tadını çıkarabileceğimiz ücretsiz mobil bir kayak oyunu. iOS platformuna özel olarak geçtiğimiz yıl çıkartılan oyun şimdi de Android kullancılar için çıkmaya hazırlanıyor.

Tony Hawk's Skate Jam
Tony Hawk’s Skate Jam

Tony Hawk’s Skate Jam Android İçin Çıkıyor

Tony Hawk’s serisinin mobik oyunu iOS kullancılarından sonra Android kullanıcılar için de erişilebilir olacak. Yarın (1 Şubat 2019) indirilebilir duruma gelecek oyun şuan Play Store’da ön kayıt yapılabilir şekilde yerini almış bulunuyor. Tam açıklamanın yapılmadığı oyun hakkında Play Store’da oyun modları hakkında bazı bilgiler yer alıyor. Tony Hawk’s Skate Jam Android oyun modları şu şekilde:

  • Klasik Kariyer Modu
  • Global Skate Jam Turnuvaları
  • Sokak, Park ve Vert Disiplinleri, toplanılabilecek düzinelerce Birdhouse kaykay

En iyi ve en güncel mobil oyun haberleri Mobidictum’da!

Kaynak: Droid Gamers

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir