The Elder Scrolls: Blades Android’e Geliyor

Elder Scrools: Blades E3 Konferansında Duyuruldu!

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan The Elder Scrolls serisi şimdi de mobil platforma geliyor. Bethesda, E3 2018 konferansında büyük bir sürpriz yaparak, The Elder Scrolls: Blades‘i çok yakında iOS ve Android platformlarda göreceğimizi duyurdu!

Bethesda‘nın E3 2018 oyun konferansında duyurduğu ve rol yapma oyunu olarak piyasada yerini alacak. Oyunun bu yılın sonbahar aylarında çıkması planlanmakta ve şu an Google Play üzerinden ön kayıt yaptırabilirsiniz.

The Elder Scrolls

Mobil platformlar için normalinden daha kolay bir kontrol sistemi sunulan oyunda zorlu zindanlar ve içerisinde yaratıklar bulunmakta. İster dikey mod isterseniz de yatay mod olarak oynayabileceğiniz oyunun bir de arena modu bulunmakta. Bu modda oyundaki diğer kullanıcılar ile savaşabilmeniz mümkün. Ayrıca oyun içinde kendi kasabanızı inşa edebilir, diğer kasabalara da  gidebilirsiniz.

Oyunun hikayesinde sürgün edilmeye zorlandıktan sonra imparatorluğunuzu korumak için karşınıza çıkan tüm kötü yaratıklarla savaşan Blades ailesinden birisi olarak başlamaktasınız. Harap olan şehirlerinizi kurmanıza yardımcı olmaya hazır olan halkınız ve oldukça uzun soluklu bir içeriğe sahip olan hikayesi ile çevrimiçi oyuncularla mücadele edebileceğiniz oyun son derece detaylı içeriği ve olağanüstü grafikleri ve fantastik hikayesi ile geliyor.

Oyunun global olarak tüm piyasaya çıkma aşaması sonbahar aylarına bırakılmakta ve üzerinde hala çalışmalar devam etmekte. Ama oyunun beta sürümünü deneme fırsatı yakalamak istiyorsanız Bethesda’nın resmi internet sitesi üzerinden ya da Google Play Store üzerinden ön kayıt yaptırmanız gerekmekte. Ön kayıt yapmanız için kısa bir süreniz bulunmakta. 15 Haziran’da kapanacak olan ön kayıt işleminden sonra siz de başlangıç paketinin yanında birtakım hediyeler kazanmak istiyorsanız bu şansı kaçırmamalısınız.

Sıkı durun, The Elder Scrolls: Blades 2018’e damga vurmaya geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir