Subway Surfers 2017’de 400 Milyon İndirildi

Subway Surfers Ulaştığı İndirme Sayısı İle Dudak Uçuklatıyor

2013 yılında hayatımıza giren ve yüzlerce hatta binlerce saatimizi verdiğimiz Subway Surfers ulaştığı indirme sayısı ile dudak uçuklatıyor. Yaklaşık 5 yıldır insanları metro raylarının üzerinde koşturan oyun, spor ve aksiyon türlerindeki listelerin sürekli en başındaydı. 

Oyun monotonluktan uzaklaşıp, belirli dönemlerde amansızca koşarak polislerden kaçtığımız hem şehirleri değiştiriyor hem de o belirli şehrin veya ülkenin kültürel dokularını oyuna taşıyor. 

Uzun yıllardır oyunu aktif tutmaya çalışan ekip sadece Android ve İOS platformuna takılı kalmayıp, Windows Phone, Amazon Kindle, Windows 10 Mobile, Windows Phone 8 gibi fazla popüler olmayan platformlar da da oyunun yer almasını sağladılar.

Açıklama şirketin Yönetim Kurulu Başkanından geldi

Bugün geliştirici şirket Kiloo’nun Yönetim Kurulu Başkanı Jacob Møller’ın Linkedin hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bu bilgiye sahip olduk. Yönetim Kurulu Başkanı bu grafiği paylaşırken şu cümleleri kurdu; 

Subway Surfers, 2017’de yıllık en yüksek indirimi gerçekleştirerek, 400.000.000’den fazla organik indirme kazandı.

2018’de fantastik ekibimizin sıkı çalışması sayesinde bunu geçmek için zorlayacağız!

Siz hala Subway Surfers’ı indirip oynamadıysanız iOS için buraya, Android için ise buraya tıklayarak oyunun mağaza sayfasına ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir