Subway Surfers 1 Milyar İndirmeyi Geçen İlk Oyun Oldu

Subway Surfers Google Play’de 1 Milyar İndirilmeye Ulaşan İlk Oyun Oldu

Kiloo Games’in ücretsiz oynanabilir olan popüler oyunu Subway Surfers, Google Play’de 1 milyardan fazla indirme sayısını geçen ilk mobil oyun oldu. Subway Surfers ilk olarak Mayıs 2012’de piyasaya sürüldü ve 2017 yılında en büyük rakamına ulaşarak; 400 milyondan fazla indirme sayısına sahip oldu. Ayrıca 2017’de dünya çapında en çok indirilen oyun oldu.

Geçtiğimiz yılın sonlarında popüler oyunun animasyon serisinin geleceği duyurulmuştu. Tricky ve Fresh’in maceralarını önümüzdeki Yaz gelecek ilk 10 bölümünü 4 dakikalık sürelerden oluşan ve bunlardan sonra ise 22 dakikalık bölümlerden oluşan daha uzun bir seriyi izleyebileceksiniz. 

Subway Surfers 1 Milyar İndirmeyi Geçen İlk Oyun Oldu
1 Milyar İndirmeyi Geçen İlk Oyun Oldu

“1 milyar indirmeyi aşmak tarihi bir başarı”

Kiloo’nun CEO’su Jacob Møller, “Google Play platformunda dünyanın en büyük oyunu olmaktan heyecan duyuyoruz”  ve “1 milyar indirmeyi aşmak tarihi bir başarıdır. Bu durumda tarih, yetenekli bir geliştiriciler takımı olan SYBO ile Kiloo arasındaki harika bir işbirliği tarafından yazılmıştır. ” diyor. 

SYBO şirketinin CEO’su Mathias Gredal Noervig ise şunları ekledi: “Güçlü yanlarımızı birleştirerek büyük bir başarı yakaladık.” ve “Oyunun ve markanın sürekli büyümesi bizim odak noktamızdır ve gelecekteki sürümler ve bu yıl içinde lanse edilen kısa filmler hakkında heyecan duyuyoruz. Oyuncular daha da fazla içerik tüketecekler.”

Siz hala Subway Surfers’ı indirip oynamadıysanız iOS için buraya, Android için ise buraya tıklayarak oyunun mağaza sayfasına ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir