Street Fighter 30. Yıl Koleksiyonu

Street Fighter 30. Yıl Koleksiyon Paketi Çok Yakında!

Capcom’un efsane dövüş oyunu serisi Street Fighter’ın otuzuncu yıl koleksiyonu birkaç ay önce duyuruldu.  Mayıs ayında satışa çıkacak kolleksiyon hakkında paylaşılan bilgileri sizler için derledik. 

Capcom, geçtiğimiz yılın sonlarına doğru  Street Fighter oyununun  30. senesi şerefine özel bir koleksiyon hazırladığını açıklamış ve ilgiyi üzerine toplamıştı. Oyunun hayranları tarafından merakla beklenen koleksiyonun çıkmasına çok kısa bir süre kalmışken, içeriğinin detayları hakkında fazla bir bilgi yoktu. Önce ki yıllarda serinin iki derleme paketini oyuncuların ilgisine sunan Capcom, 30. Yıl Koleksiyonu’nun bugüne kadar yayınlanmış en başarılı derleme olduğunu açıkladı.

Edindiğimiz bilgilere göre oyunun en sevilen 12 farklı versiyonunu içerecek olan kolleksiyon paketinde yer alacak tüm oyunlar orijinal görsel tasarımlara sadık kalarak oluşturulmuş. Ayrıca eklenen bazı filtre seçenekleri ile oyunları farklı ekran tiplerinde oynayabilecek ve nostaljik bir ortam yakalayabileceksiniz. Biraz daha detaya inmek gerekirse  filtreleri kullanarak LED TV ‘nizde eski bir tüplü televizyon ekranında Street Fighter oynuyor gibi hissedebileceksiniz. Bu özellik birçok hayranı mutlu edecektir sanıyoruz zira bu tarz oyunların hayranları oyunun retro havasını büyük özlemle anıyor.

Online, Multiplayer Oynama Seçeneği

Dikkat çekici bir başka özellik ise, Street Fighter 2: Hyper Fighting, Super Street Fighter 2: Turbo, Street Fighter Alpha 3 ve Street Fighter 3: 3rd Stike oyunları için sunulan online ve multiplayer oynama seçeneği. Bu sayede dört oyuncuya kadar çok oyuncu desteği sunan Capcom oyunları daha keyifli hale getiriyor. Koleksiyon Nintendo Switch için özel bir mod ile gelecek. Bu mod sayesinde oyuncular sekiz kişiden oluşan turnuvalar yapabilecekler. Harika değil mi ?

Koleksiyon, serinin 12 oyunu dışında bir de ‘Müze Modu’ içeriyor olacak.  Müze Modu, serinin tarihini ve özel bazı bilgileri içerecek. Bu sayede yeni oyuncularda  oyun ve oyunun geçmişi  ile ilgili birçok bilgiye ulaşabilecek.  Serinin gelişimini gözlemleyebileceğiniz bir ‘Timeline Mod’ ‘da sunacak olan Capcom,  bu sayede oyunun gelişim sürecine ve bu gelişmelerin detaylarına da ulaşmanızı mümkün kılacak. Henüz piyasaya çıkmadan hayranları tarafından olumlu yorumlar alan bu koleksiyon büyük bir heyecanla bekleniyor.

Türkiye için satış fiyatının ne olacağı henüz belli olmayan paket bakalım ülkemiz oyuncuları tarafından ne kadar ilgi görecek.

Mobidictum’u Facebook ve Twitter gibi sosyal medya hesaplarımız üzerinden de takip etmeyi unutmayın! Bizlere destek olmak için sitede yer alan haber ve incelemelerimizi sosyal medya hesaplarınız üzerinden paylaşmanızı ve sosyal medya gönderilerimizi beğenmenizi rica ediyoruz. 

Oyunun tanıtım videosuna aşağıda ki oynatıcı üzerinden erişebilirsiniz. Keyifli günler dileriz.  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir