Star Wars: Force Arena Güncellendi

Star Wars™: Force Arena markanın 40. yılını yeni bir güncelleme ile kutluyor

 

Netmarble Games Corp., Asya’nın en hızlı büyüyen mobil firması, Star Wars markasının 40’ıncı yılını, Star Wars™: Force Arena için yayınladığı “4 Mayıs Star Wars Günü” güncellemesiyle kutluyor. Luke Sykwalker (40. Yıl) ve Darth Vader (40. Yıl) komutan kartları yeni güncellemeyle oyuna eklendi. Eşsiz olan bu kartların yanında gelen görev, ödül olarak oyunculara efsanevi kart paketi verecek.

Bu güncellemeyle beraber, çeşitli etkinliklerin yanında dükkandan yaptığınız kristal alımlarında hediye olarak yüzde 25 fazla kristal oyunculara verilecek. Luke Sykwalker (40. Yıl) ve Darth Vader (40. Yıl) komutan kartları gibi ödüller veren çeşitli giriş etkinlikleri oyuna eklendi. Ayrıca elmas, kredi ve kart paketi ödüllü “7 gün giriş etkinliği” de düzenlenecek. Belirli bir süre geçerli olacak “Fırsat Zamanı Etkinliği” boyunca kazanılan krediler iki katına çıkacak. Bu süre boyunca geçerli olan, Luke Skywalker veya Darth Vader ödüllü 40. Yıl etkinlik görevini kaçırmayın.

Netmarble Chief Global Officer Seungwon Lee, “Star Wars’un 40’ıncı yılını kutlamak için oyuna, iki yeni kart paketini ve Joker Kart olarak adlandırdığımız yeni bir kart sistemini ekledik”. “Joker Kart’ın sağladığı, kartlarını gerçekten istedikleri kartlarla değiştirme avantajı ve yeni etkinliklerimiz, Star Wars™: Force Arena oyuncularımızı bekliyor.”

Star Wars: Force Arena, aralarında en son STAR WARS filmi Rogue One™: Bir Star Wars™ Hikayesi‘nden yeni karakterlerin de bulunduğu 80’den fazla oyun kartı içeriyor. iTunes App Store ve Google Play üzerinden indirebileceğiniz Star Wars™: Force Arena ile ilgili daha fazla bilgi için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir