Siralim 3 Mobil Oyuncuların Beklediği Haberi Verdi!

Siralim 3 canavar toplama özelliğine sahip RPG oyunlarından olan Siralim ve Siralim 2’nin ardından seriyi devam ettirmek üzere bekleniyordu. Daha önce Steam platformu üzerinden yayınlanan oyunun mobil versiyonu büyük bir oyuncu kitlesinin takibindeydi. Sıradan bir canavar toplama oyunu olmasının ötesinde kendine has bir hikaye de barındıran oyun sürükleyiciliği ile dikkat çekiyor. İlk oyunu takip eden Siralim 2’nin ardından gelen bu yeni oyun çok daha geniş bir dünya ve içerik sunuyor.

Siralim 3 canavarları
Siralim 3 – Canavarlar

Siralim 3 Hangi Platformlarda Oynanabilecek?

Yapılan yeni açıklamada oyunun mobil platformlara geldiği belirtildi. Oyuncular iOS ve Android cihazları üzerinden Siralim 3’ü en keyifli şekilde oynama fırsatı bulacak. İçerisinde yer alan karakterleri ve oyun dinamikleri ile mobil rpg oyunları içinde farklılık yaratan Siralim serisi oyuncuları kendine bağlıyor. Önceki oyunlara göre her fırsatta içerik bakımından daha kapsamlı olduğu belirtilen Siralim 3’ün ilerleyen zamanlarda geliştiriciler tarafından destekleneceği de açıklandı. Özellikle ikinci oyunu daha önce oynamış olanlar için Siralim 3’ün bir tür genişleme oyunu olduğu da belirtiliyor.

Seriye Siralim 2’yle Başlanabilir!

Siralim oyunlarını daha önce oynamamış olan oyuncular için Siralim 3’ün yerine Siralim 2’den başlamak iyi bir seçenek olabilir. Serinin en orijinal haliyle korunduğu Siralim 2’de oyuncuların aynı zamanda hikayeye daha iyi odaklanması da mümkün olur. Bu sayede bir devam oyunu sayılabilecek Siralim 3’ü anlayarak oynamak da mümkün hale gelir. Geliştiriciler tarafından iki sene boyunca destekleneceği belirtilen siralim 3 canavarları ile ilerleyen zamanlarda farklılık yaratacak bir oyun haline gelebilir. Oyunu hikayesini de anlayarak oynamak isteyenler için Siralim 2’den başlamak iyi bir seçenek olacak. Özellikle oyunun türünü anlamak için Siralim 2’yi öne almak iyi bir tercih olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir