Korsan Oyunu Sea of Thieves Geliyor!

Sea of Thieves Oyun Dünyasını Sallamaya Geliyor!

İngiliz oyun stüdyosu Race tarafından geliştirilen Sea of Thieves oyun dünyasını sallamaya geliyor. 2015 yılının haziran ayında E3 fuarında duyurulan oyun kapalı beta sürümünde neredeyse yarım milyon insanın dikkatini çekmeyi başardı.

Oyunda bir korsan olarak online bir şekilde diğer korsanlarla mücadele etmekteyiz. Xbox One ve Windows 10 için geliştirilen bu oyunun betası geçtiğimiz günlerde kapandı. Beta sürümüyle bir hayli oyuncunun dikkatini çekmeye başaran Sea of Thives, ülkemizden de büyük bir ilgi gördü.

Sea of Thieves Korsanlar

Kapalı betasına toplam 332.052 oyuncu katılan Sea of Thieves, 2 milyondan fazla saat oynandı. Twitch platformunda ise 127 bin takipçiye ve toplamda ise 14 milyon izlenmeye ulaştı. Oyunda tek başınıza mücadele edebileceğiniz gibi arkadaşlarınızla birlikte oynama şansı da sunuyor ve başka oyuncularla mücadele ediyorsunuz. Durum böyle olunca oyuncuların bir hayli ilgisini çeken oyunda YouTube‘da da izlenme sayılarında büyük oranlara ulaşıldı.

20 Mart 2018’de çıkması beklenen Sea of Thieves, Microsoft ve Xbox mağazalarından 260 TL’lik bir fiyat ile ön sipariş verebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir