Rules of Survival’a FPS Modu Geliyor!

Uzun Süredir Beklenen Mod Rules of Survival’a Geliyor

Son zamanlarda bir duraklama dönemine giren Rules of Survival, oyuncuları ile paylaştığı son haber ile beklenen büyük özelliği nihayet aktif sunuculara getireceğini açıkladı. Şu anda oyunda sadece TPS (Üçüncü Şahıs Nişancı) görüş moduna sahip oyun, yeni gelecek güncellemeden sonra bir de FPS (Birinci Şahıs Nişancı) moduna sahip olacak. Şu anlık belirli bir çıkış tarihi olmasa da çok yakında geleceğinden emin olabiliriz.

PUBG Mobile’ın çıkışından itibaren oyuncu sayısında bir düşüş yaşayan RoS, istikrar ile güncellemeler yapıp oyuncularını elinde tutmak için büyük çaba sarf ediyor. Son güncellemeleri ile oyuna yeni bir bıçak, silah ve etkinlik eklediler. Oyuncuların bir kısmını bu yenilikler ile mutlu etmeyi başaran oyun, kitlenin büyük bir kısmını ise oyunun içinde yer alan hilecilerden illallah etmiş durumda. 

Oyun geliştiricisinin paylaştığı her gönderinin altında oyunun hem bilgisayar hem de cep telefonları için olan sürümlerinde hile kullanan oyuncuların bolca olduğundan yakınıyorlar. Geliştirici firma ara ara banlanan oyuncuların sayısını paylaşsa da bu sayı yeterli olmuyor.

                          

FPS modu için PUBG Mobile’dan önce adım atıldı 

Geçtiğimiz aylarda tüm dünya çapında resmi olarak çıkışını yapan PUBG Mobile, Lighspeed tarafından mobil platformlar için geliştirildi. Bilgisayardaki sürüme çok yakın olan oyun, çıkışının ardından Battle Royale modunu seven kitleler tarafından oldukça büyük bir coşkuyla karşılandı. 

Şu anlık oyunun geliştiricilerinden FPS (Birinci Şahıs Nişancı) modu hakkında bir açıklama gelmedi fakat oyunun güncelliğini koruması ve daha fazla kişiye hitap edebilmesi için bu modu getirmek zorunda kalacaklar. Fakat şimdilik oyun kitlesini sağlamca oluşturmuşa benziyor. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir