Rocky’nin 40. Yılının Anısına Mobil Oyunu Çıktı

Rocky’nin Oyunu ROCKY™ Çıktı

Sevilen boks filmleri serisinden Rocky, aradan geçen 40 yıla rağmen popülerliğini koruyor. Elbette bu başarıda ünlü aktör Sylvester Stallone’un da önemli katkısı bulunmakta. Elbette bu kadar başarılı olmuş bir film serisinin oyununun yapılmaması düşünülemez.

Daha önce de PSP platformu için Ubisoft tarafından bir oyunu yayınlanan Rock bu sefer mobil cihazlarımıza konuk oluyor.

Evet nihayet, Rocky Balboa efsanesi mobil oyun olarak karşımızda.  Rocky serisinin ilk filminin vizyona girişinin 40. yılının anısına kendi oyununu çıkardı. ROCKY™ dünyanın her yerinden boks severleri karşı karşıya getirmekte.

İlk Rocky filminin vizyona girişinin 40. yılı nedeniyle çıkarılan ROCKY™ 2D grafiklere sahip.

Oyun, filmde yer alan pek çok önemli karakteri içerisinde barındırmakta. Antrenörünüz filmde de yer alan Mickey Goldmill. Efsane antrenör sizlere karakteri sürekli geliştirip nasıl en iyi boksör haline geleceğinizi anlatıyor. 

Oyuna Rocky olarak başlıyor ilerleyen zamanlarda ise diğer karakterleri de seçebiliyorsunuz. Kendine özgü özellikleri bulunan karakterler antrenman yaparak kendilerini geliştirmekteler. Karakterinizi geliştirmek için oyun içinde paraya ihtiyacınız var bunu da tabiiki dövüşerek elde etmektesiniz.

Oyunda bir boks salonuna sahibiz ve biz geliştikçe salonumuz da gelişerek bizlere ekstra güçlendirmeler kazandırmakta. Oyunda maçlara çıkarak para ve hediye sandık kazanıyoruz. Hediye sandıkların içinden Apollo Creed, Clubber Lang ve Ivan Drago gibi unutulmaz karakterleri tamamlamaya çalışıyoruz.

Tapinator tarafından geliştirilen oyunda ringde dövüşürken alt kısımda renkli kutulara dokunmak gerekiyor. Hızlı bir şekilde hareket eden kutuları vurmak için hızlı refleksler gerektiriyor. Kutulara tıkladığınızda karakteriniz kutuların renkleri göre vuruyor, korunuyor, iyileşiyor ya da bitiriş yumruğunu vuruyor.

Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz oyuna hem Android hem de iOS platformda oynanabilmekte. Google Play Store ve Apple Store’dan oyunu indirip oynayabilirsiniz. Oyunun bir de tanıtım videosunu sizler için yazıya ekledik. Oyunu indirmeden önce videoyu izleyerek daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

Daha fazla uygulama ve oyun haberi için bizi  Facebook ve Twitter gibi sosyal medya hesaplarımız üzerinden takip etmeyi, haber ve gönderilerimizi beğenerek ve paylaşarak destek vermeyi ihmal etmeyin lütfen. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir