PUBG Mobile’a Yeni Gelecek Silahlar

PUBG Mobile Gün Geçtikçe Güncelleniyor ve Büyüyor

Popüler Battle Royale oyunu PUBG Mobile hızla yükselmeye devam ediyor. Oyunun en son paylaştığımız haberinde ne kadar büyük bir pazar payını aldığını görebiliyorsunuz. Oyun sadece iki ayda 50 milyondan fazla kez indirildi. pubg

Şimdi ise (Yani yaklaşık bir haftadır) oyunun resmi Facebook hesabından yeni eklenecek silahların ve özelliklerin paylaşımı yapılıyor. Görünen kadarıyla 3 yeni silah ve 1 yeni harita oyun eklenmek için gün sayıyor. Winchester Model 1894, R45 ve Sawed-off silahları oyuna geliyor. Ayrıca Miramar tarzı bir orta Amerika çöl haritası oyuna gelecek. Şimdi fazla uzatmadan bu yeniliklerin detaylarına geçelim.

Winchester Model 1894
Winchester Model 1894

Winchester Model 1894

Winchester Model 1894 (Oyun içinde Win94 olarak biliniyor) .45 ACP mermi kullanan bir orta ve uzun menzilli tüfektir. Rakibinizin seviye 2 bir kask veya daha yüksek bir seviyeye sahip olmadığı durumlarda, bir kafa vuruşunda garantili bir öldürme sağlıyor. Tüfek için mevcut olan tek parça keskin nişancı tüfekleri için olan Bullet Loop eklentisidir. (daha hızlı yeniden yüklemeye izin veriyor), böylece bu silah daha erken safha içindir.

R45
R45

R45

Rhino 60DS (Oyun içinde R45 olarak biliniyor), güçlü .45 kalibrelik kurşunları ateşleyen, İtalya’dan gelen, yenilikçi bir 6-mermi kapasiteli bir tabancadır. Çoğu tabancaya göre çok daha güçlüdür ancak nispeten küçük bir mühimmat kapasitesine ve ortalama bir ateş oranına sahiptir.

Sawed-off
Sawed-off

Sawed-off

Oyunda bulunan en küçük av tüfeği olan, Sawed-off, S686’nın cep hali gibi işlev görüyor, ancak kısa namlusu nedeniyle daha fazla yayılıyor. İki namlusu ile aynı anda çift atış sağlayan baya havalı. S686 gibi, hızlıca çok fazla hasar vermek için her iki namludan da hızlıca ateş açılabilir.

Miramar
Miramar

Miramar

Miramar, Erangel ile aynı büyüklükte olan PUBG’nin 2. oynanabilir haritasıdır. Miramar, açık bir çöl düzlüğü ve kırsal alanlara sahip 8x8km şehir merkezli bir haritadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir