PUBG Mobile Lite Sürümü Çıktı!

Düşük Sistem Gereksinimli PUBG Mobile Lite Çıktı!

Son zamanların en popüler oyunlarından olan PUBG Mobile ara ara gelen güncellemelerinden ayrı olarak bu sefer yeni bir oyun olarak karşımıza çıktı. Mobil platformlardaki uygulama marketlerinde sürekli üst sıralara oynayan oyun, milyonlarca oyuncusuna yenilerini daha fazla bir hız ile katmayı planlıyor. 

İlginizi Çekebilir: Life is Strange Android’e Geldi!

İşte bu noktada PUBG Mobile’ı oynamak isteyen fakat düşük sistem gücü gereği ile oynayamayan oyuncuların imdadına Tencent yeni bir atak ulaşıyor. Tencent ani bir hareket ile PUBG’nin mobil sürümünün bir Lite yani daha düşük sistem gereksinimlerine sahip olan bir sürümünü piyasaya sürmek için adımını attı. PUBG Mobile Lite olarak isimlendirilen oyun, orijinal oyundan daha da az isteklere sahip fakat her şeyin bir bedeli olduğu gibi bu durumda da var.

 

PUBG Mobile Lite APK dosyaları internette yayınlandı

Bu yeni oyunu ilk olarak Filipinler’de yaşayan kullanıcılar için kullanıma açan Tencent, şu anda bir test sürecini yürütmeye çalışıyor. Tabi ki ilk birkaç saatten sonra kullanıcılar oyunun APK dosyalarını yayınlayarak diğer bütün kullanıcıların da erişmesini sağladılar. 

Geliştirici firma oyunun sistem gereksinimlerini düşürmek için çekirdek oyundan  birçok kesinti yapmış. Battle Royale mantığına zarar gelmese de büyük eksiklikler fark edeceksiniz. Bu kesintilere bakmak gerekirse, ilk olarak oyunun haritası normal oyundan daha küçük, bir diğer kesinti ise oyuncu sayısında olmuş. Normalde bir oyunda uçaktan 100 kişi atlarken, bu sürümde 40 kişi yer alacak. Eğer bu duruma tamam diyorsanız internet üzerinden yapacağınız kısa bir araştırma ile PUBG Mobile Lite APK dosyasına ulaşabilirsiniz. 

Bu yeni oyunun kullanıcı sayısı ve geri dönüşlerini ise PUBG Mobile Lite dünya çapında yayınlandıktan sonra detaylı bir şekilde görebileceğiz. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir