Popolocrais Monogatari Mobil Oyun Versiyonu İle Geliyor

Popolocrois Monogatari serisinin oyunu ücretsiz olarak 8 Mayıs’ta Android ve İOS platformları için yayınlanacak.
 
Sega Games tarafından geçtiğimiz Perşembe günü yapılan açıklamaya göre Popolocrois Monogatari (Narci No to Yosei No Fue-Popolocrois Story:Narcia’s Tears and Fairy’s Flute) akıllı telefon oyunu 8 Mayıs’ta Android ve iOS platformları için yayınlanacak.
 
Yeni oyunun hikayesi orjinal hikayeden yedi yıl sonrasında geçecek. Pietro ve Narcia artık büyümüşlerdir ve beraberce Peri Kral’ın emrinde maceraya atılırlar. Oyunda yer alan karakterler ve grafikler 3 boyutlu olarak tasarlanmış. Ücretsiz olarak sunulan oyunda uygulama için satın almalar mevcut. 

Popolocrais Monogatari Serisinin 8. Oyunu

Popolocrois Monogatari ‘nin yayınlanacak mobil oyunu, 1996 yılında çıkan ilk oyunun ardından serisinin sekizincisi olarak karşımıza çıkıyor.  Ayrıca Popolocrois Monogatari adlı 1998-1999 yılları arasında gösterime girmiş televizyon anime uyarlamasıda bulunuyor.  Popolocrois  adlı animenin devamı 2003-2004 yılları arasında yeni bir karakterle devam etmiştir.
Orjinal hikayede yarı insan yarı ejderha olan Prens Pietro krallığı ele geçirmeye çalışan şeytani karakter GamiGami ‘ye karşı mücadeleye girişir. Gizemli Hyuu, Cadı Narcia ve diğerleri ile beraber maceradan maceraya atılır.
Anime serisinin yaratıcılarından Kenji Horikawa ve Noriko Kobayashi umarız ki yeni oyununda animesinde görev alırlar.

Bizi Sosyal Medya’da Takip Etmeyi Unutmayın!

Daha fazla uygulama ve oyun haberi için bizi  Facebook ve Twitter gibi sosyal medya hesaplarımız üzerinden takip etmeyi, haber ve gönderilerimizi beğenerek ve paylaşarak destek vermeyi ihmal etmeyin lütfen.  Kaynak: ANN
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir