Netflix’e iPad Pro Desteği Geldi!

Çevrimiçi dizi ve film izleme platformu olan Netflix, bugün iOS platformundaki uygulamasını güncelledi. Güncellemenin içeriğinde belirtilmemiş olsa da artık iPad Pro için de bu sürüm ile optimize edilmiş oldu.

İlginizi Çekebilir: 2018 Google Halk Oylaması Ödülleri

iPad Pro’nuzu TV’ye Bağlayın Netflix Keyfi Yaşayın!

Türkiye’de büyük beğeni toplayan dizi ve film içerik platformu, mobil uygulamalarına olan desteği devam ediyor. Netflix’in yayınlamış olduğu sürüm 11.11 ile Apple’ın yeni tanıttığı 11 inç büyüklüğündeki iPad Pro’ya destek vermeye başladı.

Netflix
Netflix’e iPad Pro desteği geldi!

Güncelleme gelmeden önce Netflix, iPad Pro’da yanlardan kırpılmış bir şekilde gözükmekteydi. Bunun sebebi ise upscale yani yeniden boyutlandırma değil de cihazın köşelerinin oval olmasından kaynaklanmaktaydı. Yayınlanan güncelleme ile bu sorun ortadan kaldırılmış durumda. Ayrıyetten iPad Pro’nun HDR ekranına da destek verilmekte.

Yapılan düzenlemeler bununla kalmıyor, ayrıca güncelleme ile iPad Pro’nun ekranının USB Type-C ile TV veya monitöre aktarılma sırasında yaşanan sorunlar da çözüldü. Yani iPad Pro’nuzu TV’ye bağlayarak Netflix’in doyasıya keyfini çıkarabilirsiniz.

Netflix’in son güncellemesini Apple Store’dan yükleyerek iPad Pro’nuzda sıkıntısız bir şekilde Netflix’i deneyimleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir