Modern Combat Versus – Yeni Ajan Kostümleri

Modern Combat Versus’a Yeni Kostümler

Modern Combat Versus, favori karakteriniz için ihtişamlı kostüm devrini oyunculara sundu. En sevdiğiniz ajanlara ev sahipliği yapmak için yeni görünümler sunan oyun, çeşitli stillere bürünmenize izin veriyor. Modern Combat Versus’un görsel ve karakter tasarımları zaten inanılmaz, yeni görünümle de bunu pekiştiriyorlar.

Enforcer Tower

Enforcer Tower

Tower, yeni bir Enforcer skini alıyor. Bu güçlü görünümlü yeni elbise, bu büyük ajana ihtişamlı bir görüntü veriyor. Yeni skin, orijinal halinden daha akıcı görünmekte ve rakipleri gerçekten korkutmak için parlak beyaz gözlere de sahiptir. Kuleye gelen bu kostüm, ajanın ilk yeni görünümü olma özelliğini de taşıyor. Hem elmaslarınızla hem de biletlerinizle oyun içi skin mağazasından bu mükemmel görünümlü kostümü elde edebilirsiniz.

Modern Combat Versus-Golden Ghost

Golden Ghost

Herkesin beğendiği kafatası yüzlü bu ajan, var olan kostümüne alternatif olarak çok parlak bir cilde kavuşuyor. Klasik görünümünün çoğunu koruyan Golden Ghost, zırhına metalik bir görünüm katıyor. Bu parlak kostüm ayrıca kaburgalarının etrafında parlayan mavi gözler ile zırhı vurgulamakta. Hatta elindeki altın kaplamalı çizgili bir kaplanı andıran av tüfeği de bir yerlerden tanıdık geliyor.

Golden Ghost kostümü aslında Frenzy Haftası sırasında geldi. Ama gelecekte tekrardan ortaya çıkabilir, çıkıp çıkmayacağını öğrenmek için resmi siteye göz atabilirsiniz.

Monark Modern Combat Versus

Elegant Monark

Monarklar, her zaman tarzlarını önceliklendirmişlerdir. Ve yeni Elegant kostümü bu trendi devam ettirmekte. Düğmeli görünümünü koruyan bu kostüm, Fransız keskin nişancının yalın formunu daha da vurgulamakta.

Elegant Monark kostümünün kaskında alnında parlayan mavi bir sembol bulunmakta. Sizce bu mavi sembol sadece şık bir eklentiden mi ibaret yoksa sadece Monark’ın görebileceği parlak bir hedefleme sistemi mi? Bu görüntü aslında ajana, kostümün geri kalan kısmı için uygun parlak beyaz bir silah sağlıyor

Golden Ghost kostümü gibi Elegant Monark’ta Frenzy Haftası’nda geldi. Bu kostümün gelecekte tekrar çıkıp çıkmayacağını bekleyip göreceğiz.

Coliseum KAN

Coliseum KAN

Bu şık yeni görünüm Kan’ın Coliseum kostümü. Enforcer Tower gibi bu kostüm de Kan’ın ilk yeni kostümü. Kostümün kask kısmı yüz kişilik bölük konutanından ilham almakta ve hiç şüphesiz bu Defensive ajan bir noktayı tutarken aldığı zararı sınırlamak için tasarlanmış.

Bir mavi parıltı da Coliseum Kan kostümünde belirmekte. Bu düşmanların dikkatini dağıtmak için mükemmel bir katkı. Ayrıca zırhın hafifliği sayesinde saldırganlardan kolayca uzaklaşabilir ve uzak mesafelerden çatışmaya katılabilirsiniz.

Kan Frenzy Haftasında serbest kaldı. Bu ajanın fanları bu kostümü elde etmek için kendilerini başka bir fırsattan mahrum bırakmak zorunda kalacaklar.

Swift Golden-Modern-Combat-v

Swift Golden

Kostüm çılgınlığı arasında Swift Golden kostümü de bulunuyor. Golden Ghost kostümü gibi, av tüfeği ajana gösterişli bir tarz kazandırmakta. Parlayan gözleri sayesinde saldırganlar ona yaklaştığında düşman ajanlarına korku salacak. Yine bir Frenzy Haftası’nda çıkarılan bu kostümü kazanabilmeniz için oyuna düzenli bir şekilde giriş yaptığınızdan emin olun.

Oni-Masa R0NEN

Oni-Masa R0NEN

R0NEN’in de ilk kostümü ortaya çıktı. Katana koruyucu bu savunma ajanına yepyeni veren Oni-Masa R0NEN kostümünün belirgin bir şeytani tarzı bulunmakta. Kaskına eklenen boynuzları ve şeytani parlayan kırmızı gözleri gibi yeni detaylarla yaratılan Oni-Masa, bu Ajan’a kusursuz bir şekilde uyan mükemmel bir stil sunuyor.

MCV

Tarafını Seç!

Henüz tüm ajanlar yeni bir kostüm almadıysa da son güncelleme dünya kupasına gönderme olarak onlara bir bayrak kazandırdı. Hangi ülke ve ajanı destekleyeceğine kendin karar ver. İster Çin ile Hashtag, ister Portekiz destekçisi Creeper ya da isterseniz dünya şampiyonu Fransa ile Monarkları seçebilirsiniz. Bir an önce elmaz ve biletlerinizle kostümlerin birkaçını açmak için hemen oyuna gelin!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir