Marvel Future Fight’a X-Men Dünyası

X-Men, MARVEL Future Fight’a Geliyor

Ayrıca yeni kostümler, içerik durum tablosu sistemi ve daha fazlası

MARVEL Future Fight için yeni bir güncelleme yayınlandı. Bu yeni güncellemede X-Men olarak bilinen mutant kahramanlardan, Cyclops, Jean Grey, Rogue, Fırtına, Beast, Wolverine ve düşmanları Magneto, Manyetizmanın Efendisi, oyuna katılacak. Wolverine’i seçen oyuncular yeni bir Epik Göreve katılacak ve bunu tamamladıklarında Cyclops, Fırtına, Beast ve Rogue açılacak. Bu güncelleme ile birlikte oyuna, X-geni, M’Kraan Parçaları, M’Kraan Kristalleri ve Phoenix tüyü de eklenecek. Bunlarla mutant karakterleri güçlendirebileceksiniz.

Netmarble Games Chief Global Officer Seung Won Lee “X-Men Marvel evreninin en özel kahramanlarını içeriyor,” diyor ve ekliyor: “Bu güncelleme ile oyuncularımız Wolverine, Cyclops, Fırtına ve diğer X-Men’ler ile oynama fırsatını elde edecek ve yeni hikâyelerde epik görevler tamamlayacaklar.”

“MarvelGames’deki sağlam X-Men hayranları olarak bizler bu süper mutantlarınMarvelFutureFight’a katılmasından büyük heyecan duyuyoruz” diyen Marvel Games Executive Creative Director Bill Rosemann “En popüler X-Men kahramanlarını tanıtmak için onları oyuna katmak harika bir yol! Wolverine’in sivri pençeleri, Fırtınanın yıldırımları Marvel Future Fight oyuncularını bekliyor” dedi.

X-Men’e ek olarak, oyuna iki yeni kostüm ekleniyor. Kristal olarak bilinen inhuman için bir kraliyet kostümü ve Hayranların favorisi olan özel maskesiz Gwenpool kostümü.

Bu güncelleme ile birlikte aynı zamanda Günlük Görevler de geliştirildi. Artık oyuncular bölümler yerine aşamalarda oynayarak, istedikleri malzemeleri elde edebilecekler. Ayrıca İçerik Durum Panosu adında yeni bir sistem de oyuna eklendi. Oyuncular bu panodan günlük limiti olan tüm eşyaları bir defada görebilecekler.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=Jaca_DTJZE0″ fs=”1″ hd=”1″]

MARVEL Future Fight’a katılan karakterlerin tam listesi:

  • Cyclops –> Gözlerinden güçlü bir ışın gelen X-Men lideri.
  • Jean Grey –> Aynı zamanda Phoenix olarak bilinen kozmik varlığa da dönüşebilen X-Men’in telepatik güçlere sahip kurucusu.
  • Wolverine –> X-Men’in en ünlü karakterlerinden biri. İleri düzey iyileşme kapasitesine, adamantiyum’dan bir iskelete ve keskin pençeler sahiptir.
  • Fırtına –> X-Men’in en güçlü ve saygı duyulan karakterlerinden biridir ve doğayı kontrol edebilir.
  • Beast –> Mavi bir canavar gibi gözükse de Hank McCoy yüksek bir zekaya ve bilim aşkına sahiptir.
  • Rogue –> X-Men’in düşmanlarından biriyken, onların en değerli üyelerinden biri haline gelen Rogue, çok kuvvetlidir ve dokunduğu herkesin gücünü alabilir.
  • Magneto –> Manyetik alanları kontrol edebilme yeteneğine sahip Magneto, mutantların hayatta kalması için savaşmaktadır. Bazı davranışları nedeniyle X-Men’in baş düşmanı haline gelmiştir.

Marvel Future Fight’ı AppStore ve Google Play üzerinden indirebilirsiniz.

MARVEL Future Fight, hakkında daha fazla bilgi için resmi sayfasına bakabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir