Marvel Avenger Academy İçin Hayati Tüyolar!

marvel1Favori Marvel kahramanlarımızın eğitimi ve yeteneklerini geliştirmesi ile ilgilendiğimiz oyun Marvel Avenger Academy’nin oynanırlığı günden güne artmakta. Biz de oyuna yeni başlayanlar ve oyunu henüz çözemeyenler için bir kaç ipucu derledik.

Kahramanlarımızı her zaman bir işte çalıştırmalıyız!

Oyundaki krediler kolay kazanılan bir şey değil ve binalarımızın gelişimi ve yükseltilmesi konusunda ana kaynak durumunda. Bu nedenle düzenli bir gelir olarak kasamıza girmesini istiyoruz. Görev tablosuna baktığımızda bunun hiç de zor olmadığını göreceğiz. Kahramanlarımız bu görevleri yaptıkça çoğunlukla altın, bazen de görev eşyaları edineceğiz. Kahramanlarımız sürekli olarak bir görevde olmalı. Boş bekleyen bir kahramanın ne bize ne kendisine bir faydası var. Ayrıca bu sayede ana görevlerimizi de vakit kaybetmeden tamamlama imkanımız olacak.

Önceliklerimize göre yapacaklarımızı sıralamalıyız! 

Oyunda yapabileceğimiz bir çok şey var. Ama hangisi daha öncelikli olarak bize gerekli? Öncelikli olarak yapmamız gereken hikayenin devam etmesini sağlayan ana görevler. Görevlerini yaparak yeni kahramanların kilidini açmak ikinci sırada geliyor. Normal görevleri yapmak, binalar kurmak ve yükseltmek ise yapmamız gerek son iş. Tabi ki bazen sıralamadı değişiklik yapmak zorunda kalabiliriz. Binaları yaparken ve yükseltirken yapacağımız küçük bir harcama oyunumuzda büyük bir ilerlemeye sebep olabilir.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir