Live Action Sword Art Online Yapımcısı: Netflix’e Satılan Seri, Asyalı Oyuncuları İçerecek

Skydance Televizyonu’nun Sword Art Online live action dizisi yazarı ve  yapımcısı Laeta Kalogridis (Altered Carbon) Collider ile  Salı günü yaptığı röportajda Netflix’e satıldığını, “Kirito ve Asuna’nın Asya aktörleri tarafından oynanacağını” söyledi.

Kalogridis Ocak ayında Philippine Daily Inquirer’a da benzer bir yorum yaptı. “Geçenlerde” SAO “(Sword Art Online) Netflix’e sattım” dedi ve “anlaşmanın bir kısmı Kitty Cat Asuna’nın Asyalı kalmasıydı” dedi. (Not: Kalogridis büyük olasılıkla “Kirito ve Asuna” dedi.)

Kalogridis’in, Sword Art Online’ın live action İngilizce uyarlamasında görmek istediği şeyle ilgili bir soruyu yanıtlayan Collider’a tam yorumu şöyle:

Pekala, belli fikirleri yolumuzdan hemen çıkaralım. SAO, iki lider olan Kirito ve Asuna’nın Japon olduğu esasen bir Japon malıdır. Televizyonda Kirito ve Asuna Asya aktörleri tarafından oynanacak. Sorunuzun altındaki cevap bu olsun ya da olmasın, beyazlaştırma hakkında konuşmayacağım. Netflix’e sattığımızda hep aynı fikirdeydik. Beyazlaştırmayla ilgilenmiyorlar,ilgilenmiyorum. İkincil karakter açısından, oyun anime ve  romanlarında sunulan küresel olmak üzere tasarlandığından, Klein ve Agil gibi dünyanın diğer bölgelerinden gelen ikincil karakterler var. 

Skydance, Ağustos 2016’da Reki Kawahara’nın Sword Art Online  romanlarının seri uyarlamasını duyurdu. Skydance Interactive ayrıca televizyon serisinin ardından Sword Art Online sanal gerçeklik deneyimini planlıyor.

Patrick Massett ve John Zinman (Friday Night Lights yönetici yapımcıları, Lara Croft: Tomb Raider yazarları) seride  görev yapıyor ve  senaryoyu yazarken Kalogridis’e katıldı. Kalogridis, Massett ve Zinman da Skydance’den Marcy Ross, David Ellison ve Dana Goldberg’le birlikte üretim yapıyorlar.

Swort Art Online ‘ın oyun versiyonları için Steam ‘i ziyaret edebilirsiniz.

Daha fazla uygulama ve oyun haberi için bizi  Facebook ve Twitter gibi sosyal medya hesaplarımız üzerinden takip etmeyi, haber ve gönderilerimizi beğenerek ve paylaşarak destek vermeyi ihmal etmeyin lütfen.

Kaynak: animenewsnetwork

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir