Kristal Pixel Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri, tüm oyun geliştiricileri özgün fikirlerini sergilemeye, yenilikçiliği kovalamaya, etkileşimi ve paylaşımı vurgulamaya teşvik için gerçekleştiriliyor. İlki 2012 yılında düzenlenen Kristal Piksel Video Oyun Ödüllerine her ölçekteki oyunla başvurulabilen Kristal Piksel, bu yıl 19-20 Kasım tarihleri arasında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Fındıklı Kampüsü’nde düzenlenen Eurasia Graphics 2015 etkinliğinin bir parçası olarak gerçekleştirildi.

Bu sene 50’nin üzerinde oyun için başvuru yapılan Kristal Piksel’de, yedi oyun en büyük ödül olan Yılın Oyunu için yarıştı. Yılın Oyunu yanında, Orijinal Müzik, Görsel ve İşitsel Sanat, Yenilikçilik ve Anlatı gibi kategorilerde de ödüllerin dağıtıldığı etkinlik olan Kristal Piksel’in jürisi, önde gelen akademisyen, geliştirici, basın mensubu ve sektör temsilcilerinden oluşuyor.

Ödüle hak kazanan adaylar ise; Pixel Lantern-Bard’s Gold, Ingame group-Pool Elite Tablet/Zula, Mildmedia-Rop, Panteon-Legendary Team/MoBu, Yunus Ayyıldız-Hocus oldu. Yılın oyunu ödülü olarak Panteon-MoBu ödüle layık bulundu.  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir