Knives Out Şubat Ayında 24 Milyon Dolar Kazandı

Knives Out NetEase’i Mutlu Etmeye Devam Ediyor

NetEase’in Playerunknown’s Battlegrounds benzeri mobil oyunu olan Knives Out, Şubat ayındaki 24 milyon dolarlık global satış performansını büyük ölçüde Japonya’da yaptığı satışlar sayesinde ele geçirdi. Sensoring Tower’dan veri alan Alpha’nın yaptığı bir rapora göre, Çin dışından yapılan satışların yüzde 80’i Japonya’dan geldi. Çin pazarının dışından gelen beklenmedik başarılar, oyunun Ocak ayında net satışlardaki 2.5 milyon dolardan, Şubat ayında 10 milyon dolara sıçramasını sağladı.

Spesifik olarak, veriler Japon oyuncuların Çin dışındaki iOS App Store’a getirilen 8 milyon dolarlık alışverişin yüzde 89’unu ve Google Play’den yapılan 2 milyon dolarlık alışverişin yüzde 83’ünü oluşturduğunu gösteriyor.

Knives Out iOS App Store’da en çok indirilenlerde en üst sırada

NetEase’in Battle Royale oyunu şu anda Japonya’nın en çok indirilen iPhone uygulaması olarak en üst sırada yer alırken, aynı zamanda listelerdeki brüt grafikte sekizinci sırada yer alıyor.

Bu arada Çin’de, iOS App Store’da 12 milyon dolar gelir elde ettiği söyleniyor. Rapor, üçüncü taraf Android mağazalarından ne kadar kazandığı hakkında emin olduğunu söyleyemedi, ancak bunun yüzde 83’ünün Japonya’dan gelmesiyle bölgede 2 milyon dolar olduğuna inanıyor. Toplamda bu sayılar, oyunun Şubat ayında etkileyici bir derecede 24 milyon dolar kazandığı anlamına geliyor.

Japonya, mobil oyun geliştiricileri tarafında çok rağbet gören bir pazar. Ülkenin ödeme yapan kullanıcı başına ortalama geliri 89.88 ABD doları ile dünyadaki en yüksek miktar olduğunu belirtildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir