Honor Of Kings, Arena Of Valor Olarak Avrupa’da

Tencent’in çok oyunculu mobil MOBA oyunu Honor of Kings, Avrupa’da Arena of Valor olarak piyasaya sürüldü

Tencent Games başarılı Honor of Kings oyununu Avrupa’da yeni adıyla Arena of Valor olarak piyasaya sürdü.

Lansman; Almanya, Fransa ve İspanya da dahil olmak üzere her Avrupa ülkesini kapsıyor. Oyun, daha önce Birleşik Krallık, İrlanda, İsveç ve bölgedeki on bir diğer ülkede Strike of Kings adıyla mevcuttu.

Strike of Valor

Temmuz 2017’de Arena of Valor oyunun yeni adı ilan edildi. Mayıs 2017’de Tencent Games oyunculardan oyunun yeni adı hakkında fikirlerini almıştı.

Honor of Kings hem Çin’de hem de dünya çapında muazzam bir başarıya imza attı. Ocak 2017 itibarıyla 50 milyonu vardı ve şu anda yılın en yüksek hasılat yapan oyunudur.

Oyunun batıda piyasaya sürerken, oyuncuların zevkine ve kültürüne uyum sağlamak için oyun biraz değiştirildi. Bu değişiklikler, Batman gibi karakterlerin oyunun oynanabilir karakter listesine girmesini sağlayan DC Comics ile yapılan bir anlaşmayı da içeriyor.

Tencent Games’in 15 milyar dolarlık 5 yıllık e-spor planını duymuş muydunuz? Rovio’nun yeni sahibi kim? Tencent Games hakkındaki diğer tüm haberlere buradan ulaşabilirsiniz. Daha fazla haber için Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

Kaynak: Pocketgamer.biz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir