Help I’m Haunted Mobilde Çıkıyor!

Help I’m Haunted grafikleriyle ve oynanışıyla nostaljik bir his yaratan oyun dünyasının sevilen oyunlarından biri oluyor. Daha önce Kero Blaster gibi oyunları da yapmış olan Studio Pixel’in çalışmalarını beğenenlerin bu oyunu da sevebileceği belirtiliyor.

Help I’m Haunted grafikleri
Help I’m Haunted Grafikleri

Sky Pirate Studios tarafından geliştirilen oyun shooter türünde olan oyunlardan biri oluyor. 2 boyutlu bir oyun alanının sunulduğu oyunda oyuncular eski oyunlardan alışkın olunan grafiklerle dolu bir alanda mücadele ediyor. Daha önce Mayıs ayında oyunun grafiklerinden memnun olmayan geliştiriciler sonunda bu alandaki düzenlemeleri yaptı.

Help I’m Haunted Tüm Grafikler Yeniden Yapıldı!

Sky Pirate Studios geçtiğimiz Mayıs ayı içerisinde oyundan aldığı dönütler sonrasında grafiklerden memnun olmadığını dile getirmişti. Görsellik anlamında çok fazla kusuru olduğu düşünülen oyun için tekrar bir geliştirme süreci gerçekleşti. En baştan tüm görsellerin tekrar yapıldığı oyunun bu düzenleme ve iyileştirme sebebiyle çıkışının geciktiği de açıkça belirtildi. Geliştiriciler cephesinden genelde mobil macera oyunları içinde karşılaşılması güç olan bu yeniden düzenleme çalışmasının sonuçları merakla bekleniyor. Uzun zamandır beklenen oyunun çıkışı için doğru zaman aranıyordu. Yapılan açıklamada Cadılar Bayramı’nın bunun için en doğru zaman olduğu ortaya kondu.

Tanıtım videosu yayınlandı!

Birçok oyunun Cadılar Bayramı’na özel olarak etkinlik yaptığı, güncelleme aldığı dönemde yenilenmiş Help I’m Haunted grafikleri ile çıkmaya hazırlanıyor. Oyunun çıkışına yönelik bir de tanıtım videosu yayınlanan oyunun bu videodan detaylarına ulaşılabiliyor. Bir sonraki hafta içerisinde App Store üzerinden ulaşılabilecek olan oyun yenilenmiş görselleri ile oyuncuları bekliyor olacak. 31 Ekim 2018 Çarşamba günü itibarıyla çıkış yapacak olan oyun bu tarihten itibaren tüm detaylarıyla görülebilecek. Ghostbusters ve Kero Blaster oyunlarını sevenler için Help I’m Haunted’ın ideal oyunlardan biri olması bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir