Hayalet Avcıları Ön Kayıt Almaya Başladı!

Popüler ve oldukça sevilen çizgi film ve sinema filmi olan Hayalet Avcıları muhteşem bir dönüş yaptı. iOS ve Android platformlara gelecek olan oyunun ön kayıtları başladı.

Hayalet Avcıları’na Ön Kayıt Yaptırmayı Unutmayın

Sony firması daha önce Ghostbusters oyununun artırılmış gerçeklik ile mobil platforma geleceğini duyurmuştu. Ve beklentiler artık son buldu ve Android ve iOS platformlar için ön kayıtlar alınmaya başlandı.

Hayalet Avcılarının mobil oyunu AR ve Haritalar özelliğini de kullanıyor. Bu özelliğiyle Pokemon Go oyununda da olduğu gibi oyunu oynarken gerçek dünya ile de iç içe olarak oynayabiliyorsunuz. Ghostbusters World AR, çizgi filmde de yer alan klasik karakterleri içermekte ve orijinal hikayeyi bizlere sunuyor. Oyunu indirmek ücretsiz ancak tahmin edebileceğiniz üzere oyun için satın alma öğeleri bulunmakta.

Ghostbusters World

Başarılı görsel grafiklere ve oyun modlarına sahip olan Hayalet Avcıları, piyasaye sürüldüğü andan itibaren büyük bir ilgi görecek gibi duruyor. Oyunda temel olarak karakterinizi güçlendiriyor ve spektral nötrleştirme ve yakalama teknolojisini kullanarak hayaletleri yakalıyorsunuz.

Oyunda çok oyunculu Epic Boss Raidler, takım kurma ve PvP gibi farklı oyun modları yer alacak. Oyunda bir hayalet ekibi kurup Ghost Dimension‘da tüm dünyadaki diğer Ghostbusters’lara karşı PvP savaşlarına katılabilirsiniz. Daha büyük ve güçlü hayaletleri yakalamak içinse arkadaşlarınızla birlikte hareket edebileceksiniz.

Ghostbusters World AR için App Store ve Google Play Store‘dan ön kayıt yaptırabilirsiniz.

Ghostbusters World
Ghostbusters World
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir