Gram Games, Londra Stüdyosunu Açtı!

Türkiye’nin en önemli mobil oyun geliştiricisi firmalarından Gram Games, Londra stüdyosunun resmi açılışını gerçekleştirdi.

1010!, Six!, Merged gibi oyunların yapımcısı olan Gram Games, yeni ofisin açılışını kutlamak için endüstri profesyonellerin davet edildiği bir açılış partisi düzenledi.

Gram Games ‘te oyun geliştiricisi olarak çalışan Murat Gürel, şirketin prototipleme süreci üzerine bir konuşma yaparak şirketteki herkesin neden her cuma yeni fikirler üzerinde çalıştığını açıkladı.

Güven kültürü

Murat Gürel yaptığı konuşma da “Temelde tüm çalışanlarımız prototipleme sürecine katılmaktadır. Finans departmanından İK’ya kadar tüm çalışanlar sürece dahil oluyor, İstanbul ofisimizde de benzer bir çalışma süreci yürütülmekte. İnsanlar sadece sunumlar yapmıyor, oyunlarını sergiliyor, ortaya çıkan projenin gerçek bir etki yaratmasının mümkün olup olmadığına beraberce karar veriyoruz. Sürece tüm Gram Games çalışanları dahil oluyor çünkü burada birbirimize ve birbirimizin kararlarına güveniyoruz.” dedi.

Murat Gürel daha önce de Pocket Gamer Connects London 2017 sırasında benzer bir konuşma yapmıştı…

Gram Games yetkilileri hatırlayacağınız üzere önümüzdeki sene İngiltere ofisi için yaklaşık 4 milyon £ (5 milyon $) yatırım yapmayı planladığını açıklamış ve  30’dan fazla yeni eleman istihdam edeceklerini belirtmişti.

Aşağıda Gram Games’in Londra stüdyosundan bazı fotoğraflarını görebilirsiniz. Gram Games ‘in açılış partisi hakkında daha detaylı bilgiye ise  buradan ulaşabilirsiniz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir