Google’dan Yüzen Sohbet Baloncuğu Güncellemesi

Android Instant

Facebook Messenger Benzeri Sohbet Baloncuğu

Facebook Messenger‘ın kullandığı mesajlaşma algoritmasını bir hayli yararlı olduğunun farkına varan Google, Google Phone v17 ile aramalar için Facebook Messenger gibi benzer bir yüzen sohbet baloncuğu sunacak. Facebook Messenger’da ki bu hizmet diğer mesajlaşma platformlarına nazaran daha rahat bir mesajlaşma olanağı sağlamakta.

Android 6 ve üzeri işletim sistemini destekleyen telefonlarda bulunan telefon uygulaması için 17.01.185919600 numaralı sürümünde karşımıza çıkan bu yeni baloncuk bizlere görüştüğümüz kişinin resmiyle birlikte arama için gerekli olan imkanları ufak simgelerle sunuyor. Baloncuğun üzerinden mikrofonu kapatıp açabilir, hoparlörü açabilir ya da görüşmeyi kapatabilirsiniz. Bunları yaparken görüşmeleri yaparken telefonu kullanması gereken kişiler için oldukça sevilecek gibi duruyor.

Google Yüzen Sohbet Baloncuğu 

Şu anda resmi çıkış yapmayan Google Phone v17.0.1849‘u isterseniz indirmeniz mümkün. Ancak uygulamaya henüz kapatma özelliği gelmedi. Telefonunuza güncellemeyi yapıp özelliği beğenmezseniz ayarlardan eski arama düzenine geri dönebilmek şu an için mümkün değil ama resmi çıkış yapıldığında bu hata giderilmiş olacaktır.
 
Google Phone’a eklenen bu özellik, görüşme halindeyken telefonu kullanmak isteyenler için harika bir uygulama. Sosyal medya sitelerinde dolaşırken, oyun oynarken veya işle alakalı bir uygulamayı kullanırken işinize fazlasıyla  yarayacak.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir