Google Play Store Güncellendi: Her Hafta Ücretsiz Oyun ve Uygulama

Google Play’den Ücretsiz Oyun ve Uygulama

Google’ın Android uygulama mağazası Play Store her hafta ücretli bir Android uygulamasını ücretsiz indirme imkânı sunacak.

Google geçtiğimiz günlerde Play Store’u kullanıcılara her hafta ücretsiz bir Android uygulaması indirme imkanı sunmacak üzere güncelledi. Bu haftanın ücretsiz olarak sunulan uygulaması Cartoon Network’ün Adventure Time çizgi filmini temel alan Card Wars – Adventure Time isimli oyunu oldu. Normal fiyatı 10.99 TL değerinde olan oyun limitli bir süre için ücretsiz olarak sunulacak. ( Biz haberi yaparken indirimin bitmesine 9 saat vardı. Siz okurken yeni bir uygulama ya da oyun ücretsiz hale gelmiş olabilir. )
Uygulama normalde 10.99 TL (2.99$) fiyat etiketine sahip ancak Google sınırlı bir süre için ücretsiz olarak sunuyor. Oyunun iOS platformunda da yayında olduğunu ve 3.99$ fiyatla satıldığını hatırlatalım. Google aslında daha önce de benzer bir uygulama yapmış ancak daha sonra rafa kaldırmıştı. Bakalım bu sefer uzun süreli olacak mı ?

App Store’da da benzer bir promosyon var

Her hafta ücretsiz uygulamalar sunan tek uygulama mağazası Google Play Store değil. Apple, App Store‘da benzer bir promosyon uyguluyor ve iOS kullanıcılarından ücret talep etmeden “haftanın ücretsiz iOS uygulaması”nı sunuyor.

Bu haftaki ücretsiz iOS uygulamasının normalde 3.99$ fiyatlı bir video kamera ve düzenleme uygulaması olan Musemage olduğunu belirtelim. Kullanıcılar bu hafta uygulamayı indirirse bu bedeli ödemek zorunda kalmayacaklar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir