Gear.Club Unlimited 2 Switch’e Çıkmaya Hazırlanıyor!

Gear.Club Unlimited 2 oynanışıyla ve içerikleriyle oldukça beğeni kazanan Gear.Club Unlimited oyununun bir devam oyunu olarak çıkış yapmaya hazırlanıyor. İkinci oyunla birlikte seri haline gelecek olan Gear.Club Unlimited ilk kez 2017 yılının Kasım ayında çıkış yapmıştı. Nintendo Switch platformuna özel olarak geliştirilen oyun içerikleriyle platformun başarılı yarış oyunlarından biri olarak da görülüyor. Switch’e özel olarak bazı detaylarla birlikte çıkış yapacak yeni oyun 2018 yılı Aralık ayında çıkış yapacak.

Gear.Club Unlimited 2 Mobil Sürümleri Takip Edecek!

Switch platformunda gördüğü ilginin ardından geliştiriciler tarafından mobil platformlara aktarılan ilk oyun burada da çok sevilmişti. Oyuncu kitlesi bakımından switch yarış oyunları ile kıyaslandığında daha fazla kitleye hitap etme şansı bulmuştu. Aralık ayında çıkması beklenen Gear.Unlimited 2 oyununun Android ve iOS’taki sürümleri takip eden bir oyun olması bekleniyor. Serinin ilk oyunu ile kıyaslandığında çok büyük bir gelişme aldığı belirtilen oyun 4 Aralık itibarıyla kendini gösterecek. Özellikle mobilden direkt olarak alınmayıp üzerine geliştirmelerin eklenmesi yeni oyunu daha da merak ettiriyor.

Gear.Club Unlimited araçları
Gear.Club Unlimited

Yeni Oyunun İçeriğinde Neler Var?

Gear.Club Unlimited oyununun en sevilen noktalarından biri çok sayıda içerikle oyunun oynanabilmesiydi. Aralık ayında gelen serinin ikinci oyununda da en merak edilen noktalardan biri gear club unlimited araçları oluyor. İçerikleriyle ile nasıl bir oyunla karşılaşacağını merak eden oyuncular için oyuna ilişkin bazı detaylar paylaşıldı. Aralarında McLaren, Lotus, Porsche gibi önemli markaların yer aldığı toplamda 51 farklı aracın bulunacağı belirtildi. Bununla birlikte oyuncular farklı atmosferlerden oluşan toplamda 3 bin km’lik bir alanda yarışma deneyimi de elde edecek. Yarışılacak ortamların dağlık alanlardan sahillere kadar zengin bir seçenek sunması da oyunu ilgi çekici hale getirecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir