Modern Combat Versus Sonbaharda Çıkacak!

Modern Combat Versus ne zaman çıkıyor? Daha önce haberini yaptığımız Modern Combat Versus’un çıkış tarihi kesinleşti. 28 Eylül Perşembe günü iOS, Android ve Windows platformlarında bütün dünya ile aynı anda yayınlanacak.

Açılışa özel 28 Eylül’de Twitch üzerinden iki takım birbirleri ile 4v4 çok oyunculu deneyimi oyunculara göstermek için kıyasıya mücadele edecek. Takımlar, özel konuklardan oluşuyor. (Profesyonel FPS oyuncular, Youtube Fenomenleri ve MCVS oyun geliştiricileri)

Modern Combat Versus Türkiye’de Ne Zaman Çıkacak?

Türkiye saati ile karşılaşma Perşembe günü Twitch üzerinden saat 19.00’de yayınlanacak.

Ön kayıt ödülleri 28 Eylül’e kadar devam edecek olup, Android kullanıcıları da özel başlangıç paketini Google Play üzerinden kayıt yaptırdıkları zaman kazanacaklar. Modern Combat Versus’ta şimdiden ön kayıt yaparak yerinizi ayırtabilirsiniz. Ücretsiz mobil oyun Modern Combat Versus’u Google Play Store üzerinden indirebilirsiniz.

Ekran başında olup Twitch yayınını izlemek gerek. Gameloft bu oyun için ilginç sürprizler hazırladı diye duyduk. Mobil oyunlara merakınızı Mobidictum sitesini takip ederek girmeye devam edin. Shooter oyunlarını sevenlerin yorumlarını sayfamıza bekliyoruz. Facebook sayfamızı takipte kalın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir