Four Plus AppStore’da İlk 50’de!

Four Plus 150 Bin Oyuncuya Ulaştı

Türk mobil oyun Four Plus 150 bin oyuncuya ulaştı. App Store’un 45 ülkedeki ‘Öne Çıkan Oyunlar’ listesine giren yerli oyunumuz, özellikle İngiltere, Fransa ve Çin’de büyük ilgi gördü. Türk geliştiricilerin tasarladığı oyun kullanıcı oylarıyla listenin zirvesini zorluyor.

Ercan Akkaya ve Günay Sert’in geliştirdiği puzzle tarzı oyun, 45 ülkede en çok ilgi gören oyunlar arasında yer alıyor. Oyunda yatay ve dikey çizgilerin bir araya gelmesiyle oluşturulan artılar, kare formunda yan yana getirildiğinde patlatılabilen kafeslere dönüşüyor ve yüksek puanlar kazandırıyor. Üç farklı bonus, oyunculara sıkıştıkları noktada yardımcı oluyor, geriye hamle imkanı kalmadığındaysa oyun sona eriyor.

""</a

Günlük, haftalık ve aylık lider tablolarında diğer oyuncularla yarışma imkanı da sunan oyunda altın kazandıran birçok keyifli görev bulunuyor. Özellikle 2048 severlerin tutkunu olacağı Four Plus’ı, App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz indirmek mümkün. Stresi azaltan, eğlenceli dakikalar vaat eden Four Plus, her yaştan oyuncuda alışkanlık yaratacak.

Four Plus’ı Google Play ve Apple Store’dan ücretsiz bir şekilde indirip oynamaya başlayabilirsiniz.

Apple Store’dan indirmek için tıklayın.

Google Play Store’dan indirmek için tıklayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir