Fortnite PAX West 2018 Etkinliği!

Fortnite Summer Skirmish Turnuvası

Summer Skirmish turnuvasının son haftasında Fortnite PAX West ’e katılan herkese açık bir yarışma düzenlenecek ve katılımcılar 1.500.000 $ ödül için orada mücadele edecek. Konferans merkezinin 8. Pine durağı tarafında kalan otoparkındaki standa her gün Seattle saatiyle sabah 08.00’da itibaren kaydolmak için başvurabilirsiniz.

Fortnite Summer Skirmish Turnuvası

PAX West’in birinci, ikinci ve üçüncü günleri üç raunttan oluşan eleme maçlarıyla başlayacak ve her gece yapılacak final elemeleri ile son bulacak. Final elemeleri tüm Fortnite kanallarından Türkiye saatiyle 04.00 ile 07.00 saatleri arasında canlı olarak yayınlanacak. Tüm final elemeler yapıldıktan sonra İlk 33’e kalan katılımcılar 3 Eylül Pazartesi günü yapılacak olan PAX West Final Maçları’nda Azmin Zaferi’ne ulaşmak için mücadele edecekler. Pazartesi günü oynanan tüm maçlar Fortnite’ın resmi kanallarında Türkiye saatiyle 21.00 ile 01.00 saatleri arasında canlı yayınlanacak. Canlı yayını Twitch, YouTube, Twitter, Facebook ve Mixer üzerinden izleyebilirsiniz.

Dikkatinizi Çekebilir: Fortnite Mobile Nasıl İndirilir?

Kulüp Kalantor

Fortnite PAX West

Ekibini kap ve PAX West’te sizleri bekleyen eğlenceli aktivitelerin tadını çıkar. “Yakima” konferans merkezindeki Kulüp Kalantor’da bulunan 9 delikli mini golf alanını bitirerek 4 tane Pinny Arcade Fortnite rozeti kazanabilirsin!

PAX West’teki turnuvayı canlı izlemek istiyorsan 8. Pine’a gidin. Alana içersinde özel Fortnite eşyaları satan bir eşya dükkânının ve seyyar yemek arabalarının olduğu büyük bir seyir alanı kurulacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir