Fortnite Fall Skirmish Duyurusu!

Fortnite Fall Skirmish Serisi

10.000.000 $ para ödüllü Fall Skirmish etkinliği önümüzdeki hafta sonu başlayacak. 6 hafta sürecek olan etkinlik 26-28 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan TwitchCon’da sona erecek.

Fall Skirmish etkinliğine karşı yeni yaklaşım hem rekabet odaklı hem de eğlence odaklı oyun formatlarını kapsayacak. Bu yeni oyun formatlarından bazılarını 2019’da gerçekleşecek büyük çaplı etkinliklere de eklenebilir. Etkinlik süresince oyuncular, her iki oyun formatında da farklı temalı takımları gururla temsil edecek ve oyun içi performanslarına göre puan kazanacaklar. Her hafta tehlike dolu AGA yarışları, ustalık gerektiren golf oyunları, mini oyunlar gibi yeni görevler verilecek. Elbette bunların yanında her hafta sonu yüksek beceri gerektiren rekabetçi yarışmalar da düzenlenecek.

İlginizi Çekebilir: Fortnite Hesabımı Nasıl Koruyabilirim?

Fortnite

Summer Skirmish süresince yaklaşık 500 Fortnite’çı para ödülü kazandı ve bu sayıyı Fall Skirmish süresince daha da artırmak için sabırsızlanılıyor. 1. hafta formatını ve takım duyurularını öğrenmek için önümüzdeki hafta yayınlanacak blogu takip etmeyi unutmayın. TwitchCon vakti yaklaştıkça final yarışmasının rekabetçi formatı hakkında detaylı bilgi verecek ve en önce gelenlerin kaydolduğu bir kayıt sisteminde nasıl ön kayıt yapılabileceğini anlatacağız.

Ödül kazanmak için Fall Skirmish dışında daha birçok fırsatınız olacak. Bütün Fortnite’çıların, ileride düzenleyeceğimiz rekabetçi etkinliklere katılma ve ödüller kazanma fırsatı yakalayabileceği bir oyun içi turnuva sistemini sunan Büyük Hesaplaşma etkinliği ekim ayının başlarına doğru başlayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir