Fortnite Android’in Sınırları Kalktı!

Fortnite hayatta kalma türüne sahip bir oyun olmaktan Battle Royale türüne geçtikten sonra çok hızlı bir şekilde yükselmişti. Uzun süredir pek çok istatistikte liderliği elinde tutmaya devam eden oyun başka platformlara yayılarak oyuncu sayısını artırmayı hedefliyordu. Çok daha fazla kişiye rahatlıkla ulaşma imkanı veren mobil platformlar da bunlardan biri oldu. Android platformuna bir süre önce çıkış yapan oyun sadece belirli bir oyuncu kitlesi tarafından oynanabiliyordu. Samsung Galaxy Note 9’la eş zamanlı olarak piyasaya sürülmüş ve böylece Samsung cihazlarının reklamında da payı olmuştu. Oyunu sadece özel betaya davet edilen Samsung kullanıcıları oynayabiliyordu.

Fortnite Android’de herkesin indirmesine açıldı!

Fortnite Herkese Açık Hale Geldi!

Uzun bir bekleyişin ardından sadece Samsung kullanıcıların erişebildiği oyun herkese açık hale getirildi. Artık Android cihazlara sahip olup gerekli donanımları bulunduran oyuncuların tamamı Fortnite zevkini mobil platformlarda deneyimleyebiliyor. Başlı başına mobil battle royale oyunu olarak mobil oyun dünyasının nadir oyunlarından biri olması Fortnite’ı ileri taşımaya yetiyor. iOS için hali hazırda tüm iOS cihazlarda rahatlıkla ulaşılabilen oyun Android için de aynı erişime sahip oldu. Bu gelişmenin ardından çok kısa süreler içinde oyuncu kitlesinin hızla büyüyeceği de belirtiliyor.

Android’den Oyun İçi Satın Alma da Yapılabilecek!

Android platformundaki sınırlamanın kalkmasının ardından herkese açık hale gelen hakkında geliştiriciler açıklama yaptı. Açıklamada oyuncuların fortnite oyun içi ögeleri Android üzerinden satın alabileceği belirtildi. Buna ek olarak başka platformlar üzerinden satın alınan ögeler de Android’de oynarken değerlendirilebilecek. Tüm platformlara erişim imkanı sağlayan bir oyun yaratmak istediklerini belirten geliştiriciler buna yönelik düzenlemelerin devam edeceğini de kaydetti. Aracı dağıtıcılara karşı olan geliştiriciler oyunu Google Play Store yerine Fortnite internet sitesi üzerinden indirime açtı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir