Fortnite 6.02 Yaması Oyuna Neler Getiriyor?

Fortnite hayatta kalma türünde bir oyun ortaya çıkmasına rağmen daha sonra geçtiği Battle Royale türünde liderliğini uzun süredir devam ettiriyor. Bugüne kadar 5 sezon yayınlanan ve kısa süre önce 6. sezonu çıkan oyun yamalarla desteklenmeye devam ediyor. 6. sezonun ilk yamalarından biri olan 6.02 yamasının neler içerdiği detaylandırıldı. Yeni yama ile birlikte oyuncular Fortnite’ta daha önce görmedikleri pek çok yeni özelliği, modu ve silahı deneme fırsatı bulacak.

Fortnite Sınırlı Zaman Modu ve Yeni Bir Silah Geliyor!

Battle Royale türünün zirvesinde yer alan Fortnite altıncı sezonuyla birlikte anlık oyuncu sayılarında bir miktar düşüşle karşılaşmıştı. Ancak en çok desteklenen battle royale oyunu olarak Fortnite’a 6.02 yamasıyla gelen özellikler oyuncuların ilgisini tekrar Fortnite’a çekecek. Bu kapsamda yama içerisinde oyunculara yeni bir sınırlı zaman modu sunuluyor. Bunun yanı sıra Battle Royale türüne yönelik olarak yeni bir silah da oyuna ekleniyor. Yamayla birlikte Nintendo Switch platformunda oyunla ilgili sorun yaşayanların sorunları da çözülecek.

Disco Domination Benzersiz Bir Oynanış Sunacak!

Yeni sınırlı zaman modu ile ilgili daha detaylı bilgiler yamanın tanıtımı kapsamında oyunculara sunuldu. Bir dans pisti çevresinde gerçekleşecek olan mod Disco Domination ismiyle geliyor. Bir adanın geneline yayılmış olan dans pistlerinde gerçekleşecek olan mücadelelerde bir düşmanlara karşı savaşmakla birlikte disko topunun yerden yükseltilmesi için de rekabet edilecek. 50’ye 50 olarak tasarlanmış yapısıyla keyifli bir oynanış sunacak modda oyuncuların amacı haritadan dans pistlerini bularak buraları doldurmak olacak. Son fırtınanın gelişine kadar oyuncuların yeniden dünyaya gelmesi de mümkün olmayacak. Bugüne kadar yayınlanmış fortnite yamaları içinde çok farklı bir oynanışı getirecek olan bu mod oyuna yeni eklenen Quad Launcher isimli silahla daha etkili bir şekilde oynanabilecek.

App Store’da hali hazırda yayında olan güncelleme 150 MB’lık boyutu ile kolaylıkla indirilebiliyor. Güncellemenin indirilmesinin ardından oyunu açtıktan sonra oyuncuların bir süre de oyun açıkken verilerin yüklenmesini beklemek gerekiyor. Bu yüklemenin ardından yeni modu, silahı ve özellikleri oyunda kullanmak mümkün oluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir