Football Manager 2019 Mobile Uzun Bekleyişe Son Verdi!

Football Manager 2019 Mobile gerçek bir futbol sever olan herkesin oyun dünyasıyla arasının iyi olduğu durumda mutlaka duyacağı oyunlardan biri. FM, PC başta olmak üzere çeşitli platformlarda çıkış yapmış olan futbol oyunlarının stratejik anlamda en iyi temsilcisi sayılıyor. Seri, uzun zamandır mobil platformda da yeni oyunu ile yer almak istiyordu. Football Manager oyun zevkini ve rekabetini daha geniş alanlara ve kitlelere taşımak adına mobil platforma oyunun taşınması geliştiriciler tarafından hedeflenmişti. Özellikle uzun saatler boyunca oynanan oyunun mobil platforma geçmesiyle birlikte daha rahat bir oynanış sunması da bekleniyor.

Football Manager 2019 Mobile
Football Manager 2019 Mobile oyun içi görseli

Football Manager 2019 Mobile Ne Zaman Çıkış Yapacak?

Daha önce de geliştiriciler tarafından açıklandığı gibi FM 2019 Mobile oyunu 2 Kasım itibarıyla oyuncuların karşısına çıkacak. Rekabetin son derece üst düzey olması beklendiğinden oyunun çıkışına yaklaşıldıkça da heyecan artıyor. Mobil platformlarda, diğer platformlarda serinin oyunlarını oynamış kişilerin tanıdık ekranlarla karşılaşması söz konusu olacak. Böylece oyunun menüsü ya da ara yüzü gibi detaylarla vakit kaybetmeden mobil futbol oyunu keyfi çıkarılabilecek. iOS platformu için ücretli olarak satışa sunulacağı kesinleşen oyunun Android sürümü hakkında henüz bir detay paylaşılmadı.

FM 2019 Mobile’in Ön Sipariş Süreci Hakkında Açıklama Yapıldı!

Oyunu uzun zamandır bekleyen kitlenin oyunun çıkışıyla birlikte doğrudan oyunu oynayabilmesi için ön sipariş imkanının ne zaman sağlanacağı merak ediliyordu. Yapılan son açıklamada oyunun App Store üzerinden iPhone ve iPad için ön siparişe çıktığı açıklandı. Android kullanıcıları da Google Play Store da FM 2019 Mobile’ı kendileri için işaretleyebiliyor. Oyunu oynamak ve fm 2019 taktikleri ile rakiplerini geride bırakmak isteyenler ön siparişle oyunu bekliyor konuma geçebilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir