Facebook Messenger 4K Desteğini Açıkladı

Her geçen gün yeni bir özelliğini açıklayan Facebook Messenger 4K özelliği ile biz kullanıcılarının karşısına çıktı. Yayınlanan son güncelleme ile yeni özelliklerini açıklayan Facebook, Messenger için 4K çözünürlükte fotoğraf yollamayı aktif hale getirdi. Hızlı fotoğraf göndermesine karşın çözünürlük konusunda sorunlar yaşayan bu uygulama, yeni haliyle daha kaliteli bir fotoğraf paylaşım alanı haline gelebilir.

Facebook’un bu güncellemeyi duyururken şüphesiz ki en büyük bombası zaman konusunda yine aynı süre konusunda söz veriyor olması. Kaliteli fotoğrafların da eskisi gibi hızlı bir şekilde yollanacağını söyleyen yeni güncelleme, Facebook Messenger kullanıcıları için aktif hale getirilmiş durumda. Uygulamanızı güncelleyerek bu özelliğe erişebilirsiniz.

Facebook Messenger 4K ile Daha Güzel!

Facebook’un resmi mesajlaşma uygulaması olarak göze çarpan ve milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılan Facebook Messenger, kendi alanındaki rakiplerine kıyasla oldukça kötü kalitelere sahip fotoğraflar gönderiyordu. Her ne kadar boyut olarak fotoğrafları küçültüp gönderenler için zamandan tasarruf ettirse de adeta pikselleri sayılan bu fotoğraflar uygulamanın en büyük sorunuydu diyebiliriz. Son güncelleme ile bu sorununu çözen Facebook, Messenger ile 4K fotoğraf gönderilmesinde herhangi bir sorun yaşamayacak gibi görünüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir