Global SatShow’a Dev Konuk: Elon Musk Türkiye’ye Geliyor

elon musk türkiye

Paypal girişiminden sonra birikimlerini Tesla ve SpaceX gibi projelere aktararak adından sıkça söz ettiren Elon Musk Türkiye’ye geliyor. 9-10 Kasım tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek olan Global SatShow’a konuk olarak katılacağı açıklanan Musk, fosil yakıt kullanımına büyük darbe vurmayı amaçladığı Tesla ve uzay seyahati deneyimlerini beklenenden çok yakın bir tarihe çekmeyi planladığı SpaceX ile edindiği tecrübeleri aktaracak.

Hürriyet tarafından yayınlanan haberde ise Elon Musk’ın Türkiye’ye gelmesi konusundaki tek pürüzün son dönemde gündeme gelen ve Türkiye – Amerika arasındaki krize işaret eden vize problemi olduğunu belirtiyor. Bu sorunun çözümü içinse ülkeler arası anlaşmanın sağlanacağı ya da Musk’ın özel bir izinle Türkiye’ye geleceği söz konusu deniliyor. Böylece Elon Musk Türkiye’de bulunabilecek.

Global SatShow Nerede ve Ne Zaman?

MÜSİAD partnerliğinde ve EMEA Satellite Operators’ Association- EMEA Uydu Operatörleri Birliği ev sahipliğinde gerçekeleşecek olan Global SatShow, 9-10 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek. Dünyanın dört bir yanından konukların da yer alacağı bu etkinlik için seçilen mekan ise Haliç Kongre Merkezi. Siz de Global SatShow’a dahil olmak istiyorsanız, etkinliğin resmi internet sitesi üzerinden açılacak bir başlık üzerinden başvurunuzu yapabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir